Una dintre cele mai celebre companii dă afară românii! Decizia e globală


O multinațională îndrăgită de români care oferă servicii apreciate dă o lovitură angajaților. Anunțul privind disponibilizările i-a înfuriat pe anagajați. 

Britanicii de la Vodafone plănuiesc să dea afară peste 104.000 de angajați, la nivel mondial, dintre care 9.400 din Marea Britanie.

Vodafone va da afară oameni din 93 de țări, inclusiv România, pentru a reduce cheltuielile cu aproximativ 1 miliarde de euro, pentru că oamenii nu mai au disponibilitate de a cheltui prea mulți bani pentru produse IT și pentru servicii specifice, conform România TV.

La începutul acestei săptămâni, cei de la Vodafone au vândut operațiunile din Ungaria, către compania locală de IT 4iG și către fondul de stat Corvinus, în schimbul a 1,7 miliarde de euro.

În România, Vodafone a înregistrat venituri din servicii de 764 milioane euro în anul fiscal încheiat la 31 martie 2022, iar baza de clienţi a Vodafone România a ajuns la 11,1 milioane la 31 martie 2022.

Ca urmare a creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor noastre, inclusiv ale unora dintre extra-opțiunile oferite clienților, prețurile abonamentelor vor fi majorate proporțional. Majorările comunicate clienților în această perioadă nu au legătură cu situația actuală de pe piața energiei, situație intervenită ulterior primelor anunțuri de modificare a tarifelor.

Notificarea trimisă clienților cuprinde și informarea legată de aplicarea tarifului de 1 euro doar clienților pentru care se emit facturi tipărite, cu scopul reducerii consumului de hârtie. Pentru evitarea acestui cost, le recomandăm clienților noștri să activeze factura în format electronic în aplicația My Vodafone. Clienții care nu sunt de acord cu modificările menționate au posibilitatea de a denunța unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la primirea notificării, fără plata vreunei penalități sau despăgubiri”, au declarat cei de la Vodafone, vizavi de controversata decizie.

Comentarii Facebook