Un proiect rezidențial inedit apare la Cluj. Spații verzi și vedere spre lac, așa vă arăta blocul cu 200 de apartamente de lângă Iulius Mall


Sănătatea noastră este legată și de calitatea infrastructurii verzi a spațiului în care trăim. Spațiul verde constituie un aspect mult neglijat în țara noastră, iar, pe măsură ce construcțiile de orice fel cuceresc tot mai mult teren, acest lucru poate duce la un dezechilibru major. În acest context, este foarte important ca proiectele rezidențiale să țină cont și de calitatea spațiilor verzi. Un asemenea proiect este Park Lake Residence. 

Sociologii au identificat zona de sud-est a Clujului drept cea mai dinamică din punct de vedere al dezvoltării imobiliare. Acesta este exact arealul unde se construiește un bloc cu zece etaje modern, cu spații verzi și vedere spre lacul Gheorgheni 3, dar și cu ieșire către Iulius Mall.

_DSC3483.jpg

Park Lake Residence, la etapa secundă a proiectului, este format din două blocuri cu zece etaje și un total de 200 de apartamente. Ansamblul are o mulțime de puncte forte: poziționarea, chiar lângă Iulius Mall, priveliștea spre lac, dar și accesul la zonele verzi care înconjoară luciul de apă, confortul și calitatea finisajelor.

Proiectul este dezvoltat de societatea Amistar Euroconsult s.r.l. Investitorii sunt din București: Zaharia Claudiu-Ion și Andrei-Aurel-Valentin Grigorescu.

Ne-am dorit să oferim locuitorilor acestui ansamblu rezidențial un confort sporit, însă fără a-i izola de pulsul orașului. Amplasamentul Park Lake Residence este unul dintre principalele avantaje ale acestui complex și am vrut să valorificăm acest lucru. Am păstrat zona verde și am creat o oază de liniște și de relaxare, dar aproape de puncte importante ale Clujului. Park Lake Residence beneficiază de toate facilitățile de care rezidenții au nevoie pentru a se bucura de noua lor locuință”, explică Claudiu-Ion Zaharia, asociat în compania Amistar Euroconsult.

Apartamentele din noul ansamblu vor fi premium, din punct de vedere al calității. Oferta este făcută să răspundă tuturor exigențelor: locuințele au una, două sau trei camere. 

De asemenea, în timp ce prețurile la materiale a crescut cu peste 30%, unele cu 40%, metrul pătrat util din noul ansamblu se vinde la valoarea de anul trecut. Dezvoltatorii proiectului Park Lake Residence au înghețat prețul apartamentelor, în 2022. 

_DSC3435.jpg

Comentarii Facebook