Tetarom va participa la EXPO REAL 2014 Munchen pentru a promova parcurile industriale

 

Societatea Tetarom SA va participa în perioada 6 - 8 octombrie la EXPO REAL 2014 Munchen, unde va promova parcurile industriale din județ.

 

Tetarom își va prezenta oferta în cadrul standului României, care a fost închiriat la Expo Real 2014 Munchen. 

 

Participăm la a doua ediție a Expo Real Munchen. Anul trecut am fost într-un stand comun aparținând Clujului, dar în acest an vom fi în standul României.

 

Oferta Tetarom SA este foarte bogată, având locuri disponibile pentru a deschide noi unități de producție în parcurile industriale, în special în Tetarom 3 Jucu, unde mai avem 60 de hectare disponibile”, precizează reprezentanții Tetarom SA.

 

Oportunitățile de dezvoltare sunt multiple la Cluj. Până acum firmele mari care s-au stabilit în Tetarom 3 au primit ajutor din partea statului: Bosch SRL a primit 25,5 mil. Euro, De’Longhi SRL a primit 12 mil. Euro, iar Emerson SRL, din parcul Tetarom 2, a primit un ajutor de 1,6 mil.  Euro.

 

Nu lipsesc nici alte scheme de ajutor pentru firmele din parcurile industriale sau scutiri de taxe si impozite locale. De asemenea, companiile localizate in parcurile industriale platesc cea mai mica taxa ceruta prin lege: 0.25%, se mai arată în oferta cu care Tetarom SA va merge la Munchen. 

 

Expo Real este cel mai mare târg european pentru proiecte investiţionale la nivel internaţional. 

 

Din portofoliul Tetarom SA nu va lipsi nici revoluționarul Parc tehnologic Tetapolis. Această investiție se face în colaborare cu universitățile și va avea două dimensiuni: de a ”vinde”  într-un mod proactiv ceea ce produc universitățile către potențialii clienți (companiile) și de a identifica nevoile stringente și problemele companiilor care ar putea și ar trebui adresate din punct de vedere tehnologic și al cunoașterii universităților. 

 

Tetapolis va fi un parc dotat ca în Silicon Valley, cu laboratoare de cercetare, incubatoare de afaceri, dar și cu bazin de înot, zona în care cercetătorii pot să își petreacă timpul liber, un shopping ceter, terenuri de tenis și săli sportive. 

 

Comentarii Facebook