Terasele sunt mai scumpe în Cluj decât în Barcelona! Cât a costat un croissant cu espresso în capitala Cataloniei


Clujul este mai scump decât Barcelona. Un croissant cu espresso în capitala Cataluniei costă 3 euro, dar la Cluj numai cafeaua este atât.

Prețul de astăzi a unui espresso si croissant cu crema de vanilie în centrul Barcelonei, 3 euro.

În Cluj, doar pe espresso dai minim 12 lei, dacă îți mai iei un croissant cu unt, ajungi la minim 24 de lei, într-o cafenea.

Știu că la Panemar cel cu vanilie e 15-17 lei, deci într-o cafenea probabil e tot la același preț sau mai scump.

Salariu mediu net Cluj-Napoca: 1000 de euro. Salariu mediu net Barcelona: 2000 de euro.

Doamnelor și domnilor, ce sunt cu prețurile astea la Cluj? Prețuri la fel sau mai mari ca în orașele mari din Europa, iar salarile de două ori mai mici comparativ.

Să nu mai zic nivel infrastructurii la noi”, a afirmat, pe platforma Reddit, un clujean frustrat de situația din Cluj-Napoca.

Oamenii deja s-au învățat cu situația de la Cluj și fiecare a găsit soluții. 

Nu mai ieșiți în oraș la Cluj. Eu boicotez de câțiva ani buni în mod activ prețurile nesimțite din Horeca, și ghici ce? Am bani în plus rămași la final de lună! Wow. Prefer să cheltui banii ăia când ies în oraș în alte tari, in concediu sau în excursii. Măcar e ceva diferit/interesant acolo”, a adăugat cineva..

Exact, ăștia au tot mărit prețurile și au văzut ca nu le scade profitul. Deci pentru prețurile din Cluj la servicii de genul, cine e vinovat e clujeanul”, a mai precizat un internaut.

Comentarii Facebook