Târg IT la Cluj. Salarii între 400 și 2.000 de euro

 

Studenții și absolvenții din domeniul IT, dar și cei care lucrează în domeniu, au posibilitatea de a descoperi oferte de joburi plătite cu sume care variază între 400 și 2.000 de euro, la Târgul de Cariere în IT, care va avea loc în 11 și 12 octombrie.

 

În prima zi târgul va avea loc la Iulius Mall, iar vineri la cantina din campusul studențesc Observator.

 

Principalele firme prezente vor fi BG Soft, partenerul târgului, dar și Endava,iQuest, HP, LiveRail și Steelcase, sponsorii acestei ediții. La eveniment și-au mai rezervat câte un loc și alte companii importante de pe piața software, din Cluj și nu numai: Agilio, Altom, AROBS, ArtSoft Consult, Arxia, Autonet, Brinel, Business Logic Systems, Codespring, EBS, Emerson, Evoline, Garmin, ISDC, MindMagnet, NetMatch, Route 66, Thomsonsși Universal Alloy.

 

Ne așteptăm ca la acest târg să participe nu doar studenți sau absolvenți ai unor facultăți de profil, ci și persoane care lucrează deja în domeniu, deoarece ofertele companiilor sunt foarte variate și interesante”, au menționat reprezentanții companiei Fapte.

 

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Comentarii Facebook