Șomerul din Cluj care încasează lunar mai mulți bani ca un angajat din domeniul IT


Un clujean se numără printre cei mai bine plătiți șomeri din România, acesta primind lunar o indemnizație care i-ar face geloși și pe angajații din domeniul IT.

In primul semestru al anului 2019, un numar de 252.000 de persoane s-au inregistrat in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). Cele mai multe persoane sunt din Bucuresti (16.000), Dolj (13.300) si Neamt (10.500), conform wall-street.ro.

Dintre aceștia, câteva zeci de mii de persoane primesc indemnizații de șomaj. Cu toate că, pentru marea majoritate a acestora, indemnizația nu le ajunge pentru a putea avea un trai decent, unii dintre șomeri primesc niște sume colosale, care ajung până la 16.000 de lei pe lună.

Pe primul loc în topul celor mai bine plătiți șomeri din țară se află un fost director general de societate comercială din Arad, care primește lunar din partea statului o indemnizație de 15.824 de lei. Acesta este urmat de către un alt director de societate comercială din Sibiu, care încasează lunar 9.933 lei, în timp ce un fost manager de proiect din București primește din partea statului câte 9.503 lei pe lună.

În clasamentul celor mai bine pălătiți șomeri din România se află și un clujean, inginer electrotehnist, care încasează o indemnizație de șomaj de 5.788 lei.

Comentarii Facebook