Se ia gazul în Gilău, Luna de Sus și parțial în Florești. Vezi străzile afectate

 

E.ON Gaz Distribuţie anunță că miercuri, 26 septembrie, va fi sistată alimentarea cu gaz a comunelor Gilău, Luna de Sus și parțial în Florești. 

 

E.ON anunță că a finalizat lucrările pentru înlocuirea tronsonului din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Eroilor din localitatea Floreşti. Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect amplu de investiţii prin care vor fi înlocuiţi peste 13 kilometri de conducte de gaze şi branşamente, valoarea totală a investiţiei fiind de aproximativ 15 milioane de lei. 

 

Pentru cuplarea tronsonului la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de miercuri, 26 septembrie a.c., începând cu ora 08.00, în localităţile Gilău, Luna de Sus şi parţial în localitatea Floreşti (str. Sub Cetate, Prof. I.Rus, Florilor, Cetăţii, Eroilor, D.Mocanu, Porii Cătării, Teilor, Stejarului, Cetatea Fetei, Fagului, Uruşagului, Şesul de Sus).

 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook