Marti 18 Februarie

SDEE Transilvania Nord susține financiar o clasă profesională la Colegiul Tehnic Energetic


Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca au semnat un contract de parteneriat pentru înființarea unei clase profesionale în sistem dual (profil electric) la Colegiul Tehnic Energetic.

În cadrul parteneriatului, începând cu anul școlar 2019-2020, elevii unei clase a Colegiului Tehnic Energetic vor beneficia de o bursă lunară, echipamente și condiții de pregătire practică.

SDEE Transilvania Nord va asigura fiecărui elev o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună, precum și condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Nord, echipament de lucru și de protecție. În plus, va fi oferită o masa pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei sau în alte companii din Grupul Electrica.

Scopul parteneriatului este stimularea performanței elevilor Colegiului Tehnic și formarea de profesioniști valoroși care să activeze în domeniul energetic. 

foto.jpg

Comentarii Facebook