Salariu fabulos pentru un job la mare căutare în Cluj-Napoca. Poate ajunge la 2000 de euro, venit similar unui salariu de IT-ist


Câștigă bani frumoși în „orașul de 5 stele” nu doar IT-iștii, mai există un job aflat la mare căutare pentru care salariul poate ajunge la 2000 de euro. 

Un angajat pe poziţia de team lead visual content are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. La baza acestei poziţii se află capacitatea de a gestiona o echipă care preia idei creative şi le transformă în rezultate tangibile.

Un team lead visual content are capacitatea de a gestiona o echipă care preia idei creative şi le transformă în rezultate tangibile, motiv pentru care sunt foarte importante abilităţile analitice. Candidaţii interesaţi să aplice la rolul de team lead visual content înţeleg noile abordări ale creării de conţinut creativ şi au peste doi ani de experienţă în management şi în utilizarea software-ului de design grafic (Adobe Creative Suite), precum şi experienţă dovedită în furnizarea de conţinut creativ, cel puţin în proiecte de specialitate. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 2.000 de euro”, spune  Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Norocoșii care lucrează pe această poziție se bucură și de bonusuri frumoase

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă, compensare pentru telemuncă, pensie privată, tichete de masă.

În prezent, 145 de posturi vacante pentru poziţia de team lead visual content sunt disponibile pe platforma BestJobs. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook