S-au lansat noile modele Samsung. Cât vor costa în România

 

Samsung a lansat gama S8 și S8 Plus. Smartphone urile pot fi cumpărate prin precomandă la Telekom Romania, din data de 30 martie. 

 

Noul Galaxy S8 va fi disponibil în două versiuni, de 5.8 inchi și 6.2 inch. Infinity Display-ul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure.

 

Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning® Gorilla® Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigură durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate. Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7, cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.

 

De asemenea, Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. Suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora, scrie realitatea.net.

 

La Telekom Romania, noul Samsung Galaxy S8 la precomandă, la preţul de 1.499 de lei, împreună cu abonamentul Complete XXL (minute şi SMS-uri nelimitate în reţea şi în reţelele naţionale, 1.500 de minute şi SMS-uri internaţionale către zonele 1 şi 2, 1.500 de minute în roaming în ţările membre UE, respectiv 8 GB trafic de date național la viteza 4G și 2 GB trafic de date în roaming), în timp ce Galaxy S8 Plus, la acelaşi abonament, va costa 1.999 de lei. 

Comentarii Facebook