Robert Rekkers si-a dat demisia de la Banca Transilvania


Robert Rekkers si-a dat demisia de la Banca Transilvania, unde ocupa functia de director general al BT si pe cea de membru in Consiliul de Amdinistratie..

"Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania, intrunit in data de 19 ianuarie a.c., a luat act de demisia lui Robert Rekkers din functia de director general al BT si din calitatea de membru al Consiliului de Administratie. Peter Franklin, membru al Consiliului de Administratie al bancii din anul 2010, a fost numit administrator delegat pentru coordonarea activitatii executive a BT si a Comitetului Executiv de Management, pe o perioada de interimat", se arata intr-un comunicat al Bancii Transilvania.

 

"Ii multumesc lui Robert Rekkers, in numele meu, al membrilor Consiliului de Administratie si al actionarilor, pentru contributia sa, timp de peste 9 ani, la ceea ce inseamna azi Banca Transilvania. A fost, cu siguranta, un factor esential al succesului BT", a declarat Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania.

Peter Franklin face parte din echipa Bancii Transilvania din august 2010, fiind nominalizat de catre  Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare in Consiliul de Administratie si este, de asemenea, membru in Comitetul de Audit si in Comitetul de Remunerare al BT. Are o experienta de 37 de ani in domeniul financiar bancar, in companii de prestigiu cum ar fi General Electric, HSBC, The Chase Manhattan Bank, lucrand atat in Asia, cat si in Europa. Este absolvent al Oxford University.

"Ii spunem bun venit lui Peter Franklin in noua sa pozitie in cadrul bancii noastre. In calitate de membru al Consiliului de Administra?ie al bancii, s-a remarcat prin know-how si implicare. Sunt convins ca vom face echipa buna si de acum inainte, pentru a continua dezvoltarea Bancii Transilvania", a mai spus Horia Ciorcila.

Robert Rekkers a indeplinit functia de director general al Bancii Transilvania timp de peste 9 ani, fiind unul dintre cei mai longevivi manageri din industria bancara. Desi contractul initial de colaborare cu BT prevedea o perioada de 4 ani, acesta a fost reinnoit de 3 ori de catre Consiliul de Administratie.

"Cu siguranta, Banca Transilvania va ocupa un loc aparte in cariera mea si sunt mandru de rezultatele obtinute aici. Mi-a  placut mai ales spiritul antreprenorial pe care l-am intalnit la BT si ma bucur ca banca a devenit una dintre cele mai mari institutii bancare din Romania. Am incredere in Banca Transilvania, in rolul ei tot mai important pe piata. Puterea ei vine din interior, datorita acelei echipe de succes cu care am avut placerea sa lucrez atatia ani", afirma, la plecare, Robert Rekkers.

Comentarii Facebook