Doar 84,99 lei pentru cate 2 sedinte de bronzare organica si vibroplate, pensat sprancene si vopsit sprancene sau gene! (P)

Timp de patru zile puteti achizitiona de pe Reddeal un cupon care va asigura o reducere de 53% pentru mai multe servicii care va vor asigura un look tanar, la Best Shape.


Valoarea totala a celor doua sedinte de bronzare organica, doua sedinte de vibroplate, pensat si vopsit gene sau sprancene este de 180 lei. Daca veti achizitiona, insa, cuponul de reducere de pe Reddeal veti plati doar 84,99 lei.



Oferta Best Shape contine urmatoarele servicii:

- 2 sedinte de bronzare organica
- 2 sedinte de vibroplate (platforma vibranta)
- pensat sprancene
- vopsit sprancene sau gene
- BONUS: 10% la alte servicii ale salonului Best Shape



Bronzarea organica este cea mai sanatoasa metoda de bronzare, fara UV, fara solar, fara riscuri. Nu conteaza ce tip de piele aveti, de bronzul organic poate beneficia chiar si cel mai palid ten. Nu riscati imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Arsurile sunt complet evitate.

Bronzarea organica este si un excelent tratament anti-aging, are un continut bogat de ingrediente cu puternic rol antirid si confera hidratare pielii.

Platformele vibrante sunt aparate care ofera posibilitatea de a efectua un fitness pasiv, cu un grad ridicat de eficienta. In 10 minute de folosire a platformei vibrante veti arde aproximativ 200 kal. Platforma vibranta poate fi folosita indiferent de varsta si abilitati fizice. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa stati pe aparat timp de cel putin 10 minute pe zi si miscarea platformei va contracta toate grupele de muschi de 1800 ori/minut. Platforma vibranta arde si celulita.

 

Reducerea o gasiti pe www.reddeal.ro.

Comentarii Facebook