Primul portal destinat Regiunii de NV care va ajuta sa primiti cea mai buna oferta pentru prestari de servicii, de la contabil la instalator

Bozi.ro este un portal de comert electronic destinat atat firmelor cat si locuitorilor din Regiunea de Nord-Vest. Portalul a fost finantat prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 4 Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local” Domeniul de interventie 4.3. „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.


"Bozi.ro este o solutie integrata de afaceri, destinata gestionarii si coordonarii proceselor de vanzare in mediul online a firmelor ce desfasoara activitati online, dar si a firmelor ce doresc sa intre in mediul online. Portalul asigura o mai buna comunicare intre vanzatori si cumparatori si o planificare riguroasa a resurselor disponibile, atat umane cat si materiale si financiare, in vederea realizarii obiectivelor firmei", sustine Cristian Chereches, reprezentantul firmei Smartseed, cea care a castigat proiectul finantat din fonduri europene.

La ce va ajuta Bozi.ro?


-Cautati cel mai bun contabil? E gratuit sa primiti oferte!

-Vreti un site de prezentare, sau vindeti produse? E gratuit si asta

-Vreti o solutie mai complexa? Abonamentele sunt flexibile in functie de optiunile alese


Cum functioneaza Bozi?


1. deschiderea de licitatii

2. cautarea directa printr-un director al prestatorilor de servicii

3. achizitia directa dintr-un shop generat automat pe baza shopurilor deschise de Furnizorii locali de bunuri tangibile sau din shopurile Furnizorilor care isi pot genera aceste shopuri pe platforma Bozi.



Proiectul a fost implementat pe o perioada de 9 luni, iar valoarea finantarii nerambursabile este de 610.400 lei.

Comentarii Facebook