Record de vizitatori pe platforma Întreb BT, în 2018: peste 1,26 milioane de persoane


Reprezentantii Băncii Transilvania anunta ca platforma Intreb BT a avut in 2018 peste 1,26 milioane de vizitatori, care au facut peste 1,7 milioane de vizite.

Cel mai mare program BT de educatie financiara online inseamna sursa online de informare, cu raspunsuri la peste 1.000 de intrebari despre banking, servicii şi produse.

Astfel, siteul Intreb BT a fost accesat in fiecare zi, in 2018, de aproape 3.500 de vizitatori, iar cele mai cautate 5 subiecte au fost: diferenta card de debit/card de credit; codul SWIFT; modalitati de aflare a codului IBAN; Biroul de credit, respectiv programul BT.

De asemenea, au fost adaugate 11 categorii de subiecte, ceea ce inseamna peste 400 de intrebari noi, cu 60% mai mult fata de 2017. In total, plaforma cuprinde aproape 30 de categorii de informatii.

Cele mai multe vizite pe Intreb BT au fost facute de persoane din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Braşov. Primele patru pozitii sunt similare clasamentului din 2017, iar  Braşovul este nou intrat in clasament.

Vizitele pe site sunt facute, in cea mai mare parte, de pe telefonul mobil (peste 60%), urmate de cele de pe calculator sau laptop (peste 30%), respectiv de pe tableta (2,5%).

Totodată, in premiera, plaforma Intreb BT a fost folosita anul trecut pentru lansarea unui joc educativ cu premii, precum şi pentru informatii mai putin conventionale, cum sunt categoriile Ocazii cu ZamBT sau Raspunsurile Moşului.

Platforma Intreb BT a fost lansata in anul 2014, este un proiect unic in comunicarea bancilor din Rominia, iar de dezvoltarea sa se ocupa echipa Grupului Financiar Banca Transilvania.

Comentarii Facebook