Miercuri 24 Aprilie

Primaria Cluj Napoca prelungeste termenul de depunere a cererilor pentru ajutoarele de incalzire


Primaria Cluj Napoca anunta ca va prelungi termenul de depunere a cererilor pentru ajutoarele de incalzire, pentru luna noiembrie pana in 19 noiembrie 2010.

"Continuarea programului de preluare a cererilor dupa inchiderea sesiunii aferente lunii noiembrie se va face in perioada 1 decembrie 2010 – 31 martie 2011, in primele 20 de zile ale lunii in care se face cererea in vederea obtinerii ajutoarelor de incalzire a locuintelor cu agent termic, gaze naturale şi lemne", anunta reprezentantii primariei Cluj Napoca.

Cererile se vor depune in continuare la sediile primariilor de cartier, la camera 10 din incinta sediului Primariei din Piata Unirii nr. 1 si la Centrul de Informare pentru Cetateni de pe strada Motilor, nr. 7.
 
"Precizam din incepand cu luna decembrie 2010 nu se mai preiau cereri la sediul Regiei Autonome de Termoficare Cluj-Napoca, de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 79, asociatiile de proprietari urmand sa depuna aceste cereri in camera 10 din incinta sediului Primariei din Piata Unirii nr. 1", au mai spus oficialii primariei.

Comentarii Facebook