Pranz romantic sau business la preturi foarte mici, la reustaurant de patru stele? Nicio problema! Pensiunea Arena are variante pentru tine! (P)

Pensiunea Arena situata chiar langa Cluj Arena va asteapta in fiecare zi cu preparate alese , in cadrul restaurantului de patru stele. Intrebati bucatarul ce va recomanda si nu veti regreta alegerea! Vreti sa mancati ceva deosebit, dar la un pret accesibil- 14.99 lei? Pensiunea Arena nu o sa va dezamageasca. Trebuie sa incercati ciorba de burta, gatita in stil traditional romanesc, care vine "la pachet" cu smantana si ardei si asezonata cu mamaliga cu branza, la felul doi.

 

 

Intr-o ambianta relaxanta, retrasa, pensiunea Arena va va asigura o intalnire de afaceri sau romantica cu o suma minima de bani, in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 12-16. 

 

 

Vita, porc, pui, peste, orice fel de preparat puteti comanda la preturi accesibile. De la mancaruri sofisticate, pana la unele dintre cele mai obisnuite preparate romanesti, toate sunt extrem de gustoase si cu un aspect care va va face sa va fie pofta doar cand le vedeti pe farfurie.

 

 

Frigarui cu cartofi ecologici de Rasca, ceafa de porc cu carfofi prajiti, rasol de vita cu cartofi pireu, fasole cu ciolan sunt doar cateva dintre preparatele care va vor face sa le mancati din priviri.

 

 

Pensiunea ARENA o gasiti pe:

Strada Uzinei, nr 13

Puteti face rezervari la:
telefon +40.364.730.085, +40.364.730.086, +40.756.082.042
contact@pensiuneaarena.ro

 

 

Comentarii Facebook