Povestea carmangeriei Moldovan din Sânnicoara. E cu adevărat un BRAND local

 

Carmangeria Moldovan din Sânnicoara este un brand tot mai important al Clujului.

 

Societatea este una dintre cele mai importante companii clujene de pe piața cărnii și preparatelor din carne, este dovada vie a faptului că meșteșugul învățat în familie, dedicarea  și respectul pentru client sunt acele ingrediente care construiesc o afacere durabilă.

 

Înființată în 1994 de către Ștefan și Cosmin Moldovan, tată și fiu, sub numele Cosm-Fan Carmangerie, societatea a produs inițial preparate din carne după rețete tradiționale într-un mic atelier de tranșare și  prelucrare a cărnii aflat în curtea gospodăriei familiei. Gustul autentic și calitatea produselor au determinat în timp o creștere constantă a afacerii, proces ce a permis extinderea atelierului și deschiderea unor magazine proprii.

 

Pentru a face lucrurile cu rost și cât mai bine, familia Moldovan a început în anul 2005 să investească într-o fermă de vite de la Mociu. Aici, într-un mediu sănătos, echilibrat și natural, cresc peste 230 de vaci din rasele Charolaise, Alb-Albastru Belgian, Limousine și Angus. Ferma trece în prezent printr-un proces de modernizare, în ea investindu-se 1,5 milioane de euro pe baza unui proiect FEADR.

 

Citește toată povestea pe Agrocluster.ro.

Comentarii Facebook