Optimus Nova Center, prima clădire de birouri de clasa A din Florești, schimbă regulile jocului FOTO


Prima clădire din România cu fațadă inteligentă și totodată prima clădire de birouri de clasa A din Florești își așteaptă rezidenții: Optimus Nova Center a fost inaugurată în 18 iunie. Localizată în Florești (la ieșirea către Cluj-Napoca), în apropierea Vivo și Metro, chiar lângă West City Hotel, este ușor accesibilă din ambele direcții și oferă facilități moderne, inovații tehnologice și toate condițiile pentru un mediu de lucru ideal.

Poziționată într-o zonă încă ne-exploatată pentru spații de business, clădirea de birouri de clasa A Optimus Nova Center răspunde unei nevoi reale: creșterea numărului de persoane active care locuiesc în zonă (Florești, Mănășur, Grigorescu) și vor să ajungă ușor și rapid la serviciu. Pentru acestea, timpul petrecut pe drum de acasă la serviciu scade substanțial. Altfel, pentru a ajunge la zonele „tradiționale” de birouri din Cluj, situate în partea estică a orașului, ar avea nevoie de un timp de două-trei ori mai mare pentru traversarea Clujului.

În plus, datorită vecinătății cu Vivo și Metro, după orele de program pot merge cu prietenii la cinema, poligon, food court sau își pot face aprovizionarea.

Optimus Nova Center oferă spre închiriere aproape trei mii de metri pătrați de spațiu de birou clasa A, împărțit pe cinci etaje. La fiecare nivel, structura este de tip „open space” și permite personalizarea după dorința chiriașilor. Fiecare etaj beneficiază de terasă, iar etajul 5 are o terasă panoramică cu o priveliște impresionată atât spre Cluj-Napoca, cât și spre Florești. La parter se pregătesc un Carrefour Express și o cafenea. 

Clădirea are parcare subterană și supraterană cu acces controlat, camere de supraveghere, rasteluri de biciclete și stație de încărcare pentru mașini electrice. Facilitățile mai includ: recepție, mentenanță, lifturi, curățenie, securitate CCTV și pază, sistem inteligent de administrare a clădirii de tip BMS.

Optimus Nova Center este prima clădire din regiune cu fațadă inteligentă, LCD Media Façade, care îi accentuează orientarea spre inovație și tehnologie. Aspectul digital al clădirii transformă percepția oamenilor despre ceea ce înseamnă o clădire de business și totodată oferă o viziune către noul pol de business care se configurează în această zonă. Fațada permite jocuri de lumini și mesaje personalizate care pot pune în scenă adevărate spectacole în cursul serii. Clădirea este dotată și cu un ecran LCD de mari dimensiuni, orientat pe latura estică, care poate fi folosit în comunicare atât de rezidenți, cât și de alte companii interesate.

Optimus Nova Center (1).jpg

Optimus Nova Center (8).jpg

Pentru invitați, conferințe și diverse evenimente, hotelul de patru stele West City de lângă Optimus Nova Center oferă toate facilitățile. Pentru găzduire pe termen lung se pot închiria apartamente moderne în complexul Optimus City din vecinătate, dezvoltat de aceeași echipă și cu aceeași viziune, orientată spre creșterea calității vieții.

Gândită temeinic, construită corect și orientată spre inovație prin fațada unică, cu afișaj de conținut media, Optimus Nova Center are potențialul de a deveni locul de muncă ideal. Un proiect Optimus City Investments.


Comentarii Facebook