Miercuri 24 Aprilie

Mesterul Ambient a fost premiat cu o Dacia Logan Van! Vedeti cine este fericitul castigator! (P)

Campania “Tombola Mesterului Ambient” desfasurata in perioada 1 februarie -15 aprilie 2011 in toate centrele comerciale Ambient, a ajuns la final. Castigator, prin tragere la sorti, a fost Mirel Suto, din Bistrita.



“ Masina este cadoul perfect, care ma va ajuta sa ma deplasez mult mai rapid la casele clientilor pentru diverse lucrari de renovare si totodata voi putea sã transport mai usor materialele de constructii pe care voi continua sa le cumpar de la Ambient” a declarat Mirel Suto.



 

In cadrul campaniei, Ambient i-a recompensat cei mai priceputi mesteri in domeniile: materiale de constructii, finisaje sau instalatii. O parte dintre mesterii inscrisi in campania Ambient, au fost premiati cu cate un miel pentru masa de Paste.

 

Lista castigatorilor va fi afisatã  in Centrele Comerciale Ambient si pe www.ambient.ro, sectiunea “Mester Ambient”.


Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare.  Infiintat  in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

 

Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct in solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora.



 

 

 

Comentarii Facebook