Măriri IMPRESIONANTE de salarii la RAADPP Cluj: Un director adjunct câștigă 13.300 de lei


Reprezentenții RAADPP anunță că de la începutul lunii iulie a acestui an, plafonul pentru salarii s-a dublat față de 2012.

Astfel, potrivit informațiilor transmise de RADPP, plafonul salarial din luna iulie 2014 este de 4 miliarde lei, iar reprezentanții regiei susțin că salariile unor noi angajați au suferit măsuri succesive în acest an, toți cei prezentați fiind din PSD.

Salariile unor noi angajati, cu sau fara concurs (in functie de sprijinul politic primit la angajare) au suferit mariri succesive in decurs de un an, exemple: Director adjunct – 13.381 lei/luna, (sefa organizatiei de femei PSD Cluj), Sef Birou Resurse Umane – 6.841 lei/luna, (consilier personal Oleleu), Sef Birou Audit Intern – 4.500 lei/luna (membru marcant PSD), lista poate continua”, transmit reprezentanții RAADPP Cluj.

 

Răspunsul celor de la RAADPP vine după ce liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, a acuzat fosta conducere a regiei de ”jaf pe bani publici”.

 

Vezi AICI ->PSD Cluj acuză RADPP de ”jaf pe bani publici” în mandatul lui Mircea Avram: Au supraevaluat lucrări de cel puțin 10 ori FOTO

-----------

UPDATE

 

Sunt afirmații mincinoase, pentru că salariul meu este de 3.080 în mână. A fost aprobat de către Consiliul de Administrație la propunerea domnului Iuga. De asemenea, și domnul Mircea Avam este membru în Consiliu de Administrație și a considerat că trebuie crescut și salariul meu și al directorilor. Nu consider că nu este cel mai profesionist mod de management, în care își ataci angajații cu declarații mincinoase”, a declarat Alin Danci, Sef Birou Resurse Umane la RAPDD.

Comentarii Facebook