Miercuri 1 Februarie

Magazin nou de bijuterii in Iulius Mall Cluj, deschis din 1 august


Un nou magazin de bijuterii a fost inaugurat in cadrul Iulius Mall Cluj, din 1 august. Gemstones Bijou este situat la etajul shoppping mall-ului, in zona Cinema City.

"Sofisticate si rafinate tocmai prin simplitatea si ingeniozitatea formelor, bijuteriile din metale pretioase sunt innobilate preponderent cu diamante. Motivul: cel mai spectaculos si dur mineral transparent nu are varsta si nu depinde de moda. Cu expertiza indelungata in domeniul pietrelor pretioase, compania GEMSTONES a pus bazele productiei de bijuterii din metale nobile in Timisoara. Calitatea autentificata la GEMSTONES BIJOU de 5 laboratoare mondiale specializate si cererea tot mai mare pentru spectaculoasele inele de logodna, verighete, cercei, coliere, pandantive, bratari, brose si alte accesorii (butoni, ace de cravata etc.) au extins in Romania reteaua de magazine la cinci unitati", se arata intr0un comunicat al Iulius Mall Cluj.

Diamantele de la Gemstones Bijoi sunt "unice si au culori ce variaza de la incolor pana la albastru, verde si negru. In vitrine, spatii generoase sunt alocate si bijuteriilor desavarsite cu rubine, safire, smaralde, granate, topaze, turmaline sau perle".

Noul magazin oferta promotii pentru inelele de logdna si cercei, cu preturi care pleaca de la 400 lei. Gemstones Bijou rasplateste primii 100 de clienti cu reduceri de pana la 30% din valoarea cumparaturilor.

Comentarii Facebook