„LUXUL” chiriilor clujene, în imagini. Cum arată un apartament de aproape 5.000 de lei/noapte ce poate fi închiriat în perioada Untold


Clujul va fi luat curând cu asalt de fanii muzicii electronice. Ediția din acest an a festivalului Untold se anunță fără restricții, și, ca de obicei, prețurile pentru închirierea camerelor de hotel sau a apartamentelor a explodat. 

Datele de pe platforma Booking arată un grad de ocupare de 73% pentru cele patru zile ale festivalului, de joi-luni, dar dacă vreți să plecați duminică, deci să stați 3 nopți, doar 15% din spațiile de cazare sunt disponibile. Cei care nu au găsit chirie până acum, trebuie să se grăbească, opțiunile sunt tot mai limitate, iar prețurile tot mai nesimțit de mari.

Oferta nu e deloc bogată nici pentru cazările cu prețuri între 400-600 de lei pe noapte – doar 6 pensiuni, cu prețuri în jurul a 2.500 de lei/3.000/două persoane/4 nopți. Cele mai multe oferte vă vor goli substanțial buzunarele: prețuri care pornesc de la 4.000 de lei și ajung și la banii la care vă puteți cumpăra o mașină second hand.

Prezentăm cum arată o astfel de cazare, un apartament care costă 17.640 de lei pentru două persoane, dar care poate găzdui și 10 persoane înghesuite, caz în care prețul ajunge la 18.900 de lei/4 nopți, adică 3.850 de euro sau 385 de euro/noapte, adică aproape 500 de lei/noapte pentru un pat întreg sau… jumătate de canapea. Apartamentul se află la 1,3 km de centrul orașului, are 115 metri pătrați, 3 dormitoare și bucătărie echipată cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde. Toate camerele au TV cu ecran plat,  scrie Libertatea

poza 3.jpeg

poza 2.jpeg

poza 4.jpeg


poza 5.jpeg

Comentarii Facebook