Laboratorul Textil al S.C. Flacara S.A., singurul acreditat RENAR din Transilvania (P) FOTO


Laboratorul Textil al S.C. Flacara S.A este singurul acreditat RENAR ( Asociatia de Acreditare din Romania - Organism National de Acreditare ) din Transilvania, care efectueaza teste pe materiale textile si produse finite executate din materiale textile, in vederea determinarii principalilor parametri caracteristici ai acestora.

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor prestate la nivel international, laboratorul este dotat cu cele mai noi si moderne aparate achizitionate din strainatate, de la producatori de renume.

Calitatea serviciilor oferite de laborator este probata si prin rezultatele excelente obtinute in fiecare an, in urma participarii la scheme de intercomparari laboratoare organizate in Elvetia, alaturi de alte 270 de laboratoare din intreaga lume ( Franta, Anglia, Germania, Italia, Elvetia, dar si SUA, Canada, Japonia, India etc ).

In acest laborator se efectueaza o paleta larga de teste in conformitate cu standardele internationale, ca de exemplu: teste de rezistenta la tractiune; scamosare si piling; abraziune; rezistenta vopsirilor la apa, apa de mare, transpiratie, frecare, presare la cald, lumina zilei, spalare casnica si industriala; stabilitate dimensionala si comportare la spalare; masa pe unitatea de suprafata; desime.

"Oferim nu numai mana de lucru calificata si competenta, dar si o alternativa in strategia aprovizionarii firmelor europene care ofera spre executie comenzi de confectii in Romania. Laboratorul nostru raspunde cu promptitudine cerintelor de calitate si costuri, asigurand servicii la nivelul standardelor internationale si nationale", a declarat Angela Ciupe, managerul tehnic al laboratorului.

 

Printr-un sistem de acorduri internationale, laboratoarele acreditate au parte de recunoastere internationala. Datorita acestui fapt, datele pe care le produc sunt usor acceptate pe pietele externe. Aceasta recunoastere ajuta la reducerea costurilor pentru producatori si exportatori, care nu mai sunt nevoiti sa efectueze retestari in tara unde ajung marfurile. Daca testarea nu este realizata corect, se ajunge la sporirea costurilor si la afectarea imaginii furnizorului sau producatorului. Alegerea unui laborator competent din punct de vedere tehnic, reduce, daca nu chiar elimina necesitatea retestarii.

"Increderea clientilor in produsul unei firme este sporita daca stiu ca acesta a fost testat intr-un laborator competent, acreditat de catre un organism indepedent specializat", a mai declarat Angela Ciupe.


Date de contact
http://www.facebook.com/pages/Laborator-Textil/227028847353408
laborator_textil@yahoo.com
angela.ciupe@jolidon.ro
tel: +0 264 419390, int 188

 

 


Comentarii Facebook