Vineri 30 Septembrie

Kaufland CREȘTE salariile după trecerea indemnizațiilor la angajator

 

Kaufland anunță că, după modificările legislative, din 1 ianuarie 2018 preia contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului.

 

Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.

 

Compania înțelege astfel să liniștească îngrijorările salariaților și familiilor acestora și îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranța lor salarială”, declară Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România. 

 

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant pentru colegi este una dintre prioritățile noastre. Pe lângă tichete de masă și asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland oferă avantaje care sprijină angajații să realizeze un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională. 

 

Printre acestea se numără programul flexibil de lucru, cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție, dar și abonamente la săli de sport.

 

În plus, oferim angajaților noștri mai multe zile de concediu de odihnă anual care, în funcție de vechimea în companie, pot ajunge până la 27 de zile pe an. Pe lângă acestea, compania acordă și zile libere, plătite, pentru acțiuni de voluntariat.

Comentarii Facebook