Jocurile Wii, aparatele foto si camerele video, achizitii preferate pe timp de criza

Vanzarile de jocuri Wii, aparate foto si camere video nu au scazut in acest an, in ciuda crizei, se arata in statisticile unui furnizor de astfel de aparate.

 

Romanii devin din ce in ce mai interesati de consolele de jocuri Wii si accesoriile sale. Astfel, tendinta romanilor de a-si achizitiona produse Wii nu a scazut in aceasa perioada de dificultate financiara generala, ci dimpotriva, a ramas la acelasi nivel crecut ca anul precedent. ?Exista momente in care stocul pentru produsele Wii se epuizeaza in aceeasi zi?, sustine Alina Vicol, specialist PR in cadrul Debo.ro.

 

Un mare interes manifesta romanii pentru Nintendo WII Fit Plus cu WII Fit Balance Board. Chiar daca produsul nu este disponibil in anumite perioade, cei interesati cer sa fie informati imediat ce produsul ajunge in stocul companiei. Acest produs le permite oamenilor sa isi mentina forma fizica, prin de 60 de exercitii care pot fi facute acasa.

 

"O alta categorie de produse extrem de solicitata in aceasta perioada o reprezinta aparatele foto, indiferent ca este vorba despre aparate foto compacte sau D-SLR", se mai arata intr-un comunicat al firmei. De asemenea, romanii cer camere video de firma, cele mai cautate modele fiind Panasonic si Sanyo.

 

Debo.ro este furnizor online de electronice si electrocasnice, dar ofera si consultanta pentru clienti in vederea alegerii produsului dorit.

Comentarii Facebook