Grup de Lux a cumparat franciza Remax, unul dintre cei mai mari jucatori din piata imobiliara internationala


Agentia imobiliara Grup de Lux a cumparat o franciza Remax, unul dintre cei mai mari jucatori din piata imobiliara internationala.

"Motivele care au stat la baza acestei decizii au fost in principal legate de importanta orasului Cluj-Napoca in contextul imobiliar si de potentialul acestuia de dezvoltare. Clujul este dupa Bucuresti, orasul cu cele mai multe tranzactii imobiliare din tara si cea mai rapida dezvoltare insa, nu a avut in ultimii ani un reprezentant imobiliar puternic, de talie internationala, care sa ofere siguranta si garantia calitatii serviciilor", a precizat Razvan Cuc, managing partner Remax - Grup de Lux.

Sotii Cuc au fost implicati intr-un scandal in 2006, cand au cumparat o suprafata de 90 de hectare de teren in Jucu, cu cateva luni inainte de anuntul ca Nokia isi deschide fabrica in judetul Cluj.

DNA a anchetat atunci tranzactia existand acuzatia ca ar fi fost scurgeri de informatii din randul autoritatilor locale clujene. Sotii Cuc au platit un euro pe metru patrat, iar dupa amplasarea fabricii valoarea terenului a crescut de  30 de ori.

Comentarii Facebook