Grigore Pop despre Traian Basescu: "Pe unul care a fost acuzat de genocid l-am impuscat, cu asta care face genocid economic ce facem?"


Presedintele Cartel Alfa Cluj, Grigore Pop, il acuza pe Traian Basescu de genocid economic si lanseaza o intrebare: "Pe unul care a fost acuzat de genocid l-am impuscat, pe asta care face genocid economic ce ii facem?".

Grigore Pop sustine ca saptamana viitoare vor fi organizate miscari ample de protest la Cluj. "Mizam pe 10.000 de sindicalisti care sa vina in Piata Pacii si sa le aratam guvernantilor ce forta avem. Nu se poate ca unui angajat cu 10 milioane de lei sa i se taie doua milioane si jumatate din salariu. Vom protesta ca in 1994, cand am stat o saptamana in fata Guvernului", a spus presedintele Cartel Alfa Cluj.

Liderul celui mai mare sindicat din judet a mai spus ca masura anuntata joi de Traian Basescu va face ca munca la negru sa prospere. "Angajatorii ii vor plati pe oameni la negru si economia se va bloca. Exista riscul ca foarte multi bugetari sa isi piarda locurile de munca, deoarece pentru a-si pastra bugetul de salarii multi sefi de la institutii publice vor face disponibilizari", a mai spus Pop.

Presedintele Cartel Afla Cluj a sustine ca pentru mitingul de la Cluj va trebui sa angajeze si o firma de securitate, pentru ca la 10.000 de oameni nemultimiti vor aparea cu siguranta probleme. "Exista riscul fie pagube, dar trebuie sa ne asumam pentru ca asa ceva nu se mai poate face. N-am mai facut un miting de asemenea amploare din 2002, dar acum s-a ajuns la fundul sacului. Nu se mai poate. Sufera angajatii, somerii si pensionarii", a completat Grigore Pop. 

 

Cartel Alfa Cluj numara in acest moment 30.000 de sindicalisti imprastiati in tot judetul, dar reprezinta si pensionarilor.

Comentarii Facebook