Sambata 6 Martie

Gălbenelele, Arganul şi Aloe Vera - vedetele noii game Farmec Natural

 

Femeile s-au bucurat, încă din cele mai vechi timpuri, de generozitatea naturii, care a avut întotdeauna grijă de frumuseţea lor. Farmec Cluj-Napoca a dezvoltat o gamă nouă, care conține produse de îngrijire a tenului, corpului, mâinilor şi părului.

 

Gama Farmec Natural are la bază extracte şi uleiuri naturale de gălbenele, argan şi aloe vera, trei dintre plantele a căror eficienţă în îngrijirea pielii şi părului a fost dovedită de-a lungul timpului. Astfel, pentru tenul normal au fost dezvoltate produse pe bază de gălbenele, arganul este ingredientul principal al produselor pentru tenul uscat sau sensibil, iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate produsele pe bază de aloe vera.

 

Produsele Farmec Natural pentru îngrijirea tenului includ:

 

- Ten normal: demachiant 2 în 1 cu gălbenele, şerveţele demachiante cu gălbenele, cremă hidratantă cu gălbenele.

- Ten uscat/sensibil: demachiant 2 în 1 cu argan, demachiant ochi şi buze cu argan, cremă antirid cu argan şi cremă contur ochi cu argan.

- Ten gras/mixt: şerveţele demachiante cu aloe vera şi cremă hidratantă matifiantă cu aloe vera.

 

Pentru îngrijirea părului, gama Farmec Natural include trei tipuri de şampon, cu aceleaşi ingrediente provenite din plante: şampon 2 în 1 cu argan, şampon hidratant cu urzică şi aloe vera şi şampon antimătreaţă cu gălbenele.

 

Special pentru îngrijirea corpului, au fost dezvoltate trei produse, adaptate nevoilor specifice ale pielii şi care ajută la regenerarea și hidratarea pielii corpului: crema soft regenerantă cu gălbenele, crema soft nutritivă cu argan și crema soft hidratantă cu aloe vera.

 

Nu în ultimul rând, special pentru curăţarea, îngrijirea şi hidratarea mâinilor, şase produse noi intră în portofoliul Farmec: cremă de mâini cu aloe vera, cremă de mâini şi unghii cu argan, cremă de mâini cu gălbenele, precum şi şerveţele umede antibacteriene, cu aloe vera şi cu gălbenele.

 

Noua gama nu conţine parabeni sau uleiuri modificate genetic, iar din respect pentru natură, produsele nu au fost testate pe animale. Produsele Farmec Natural au un conţinut bogat de extracte şi

uleiuri naturale, au parfumuri hipoalergenice, sunt testate dermatologic şi microbiologic. 

 

Produsele pot fi achiziționate din farmacii, magazine tradiţionale, în supermarketuri, hipermarketuri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

 

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

 

În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. 

 

Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

 

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media: Twitter și Facebook.

 

Comentarii Facebook