Free Now pleacă din România! Ridesharing -ul e pe butuci


Aplicația Free Now nu va mai fi disponibilă în România. Mesajul a fost trimis de aplicație partenerilor din România. 

Ne pare rău să vă anunțăm că începând cu sfârșitul zilei de 30 iunie 2022, compania CLEVER Tech SRL va înceta activitatea sa în România. Aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri conform deciziei atașată acestui mail. Încetarea operațiunilor pe această piață a fost o decizie luată cu foarte mare greutate, care va permite companiei să se concentreze pe investiții ulterioare pe piețele cheie din Europa, în care obiectivul de a construi o platformă completă de servicii de multimobilitate se poate realiza”, este mesajul dat de către FREE NOW partenerilor.

WhatsApp Image 2022-05-25 at 22.13.30.jpeg

În 27 noiembrie 2019, Clever a devenit FREE NOW, parte a grupului de mobilitate deținut de Daimler și BMW. Din august 2021, FREE NOW l-a numit pe Lennart Zipfel noul Country Manager al companiei pentru România, iar acum pleacă din țară.

Pe piață mai rămân companiile precum Uber sau Bolt, dar și taximetriștii tradiționali, care vor continua activitatea indiferent de situație. 

Conform unor surse, toate aplicațiile care funcționează în România au datorii imense, cauzate de reducerile și salariile mult mai mari acordate în planul de acaparare a pieței. 

Comentarii Facebook