FOTO – ATP Motors a deschis la Cluj un nou centru autorizat Mercedes-Benz. Compania lansează o provocare inedită


Săptămâna trecută a avut loc evenimentul de deschidere oficială a showroom-ului Mercedes-Benz Certified, respectiv a service-ului autorizat Mercedes-Benz din Sânnicoară, judeţul Cluj. ATP Motors  își face intrarea pe piața clujeană cu o provocare ce atrage atenţia asupra faptului că mașinile rulate puse în vânzare sunt într-o stare excepțională.

Promoţia de lansare a ATP Motors constă într-o ofertă foarte curajoasă: o maşină nouă ”ascunsă” între cele rulate. Cine reuşeşte să o deosebească de cele rulate, o poate achiziţiona la preţ de auto rulată.

Avem foarte mare încredere în starea maşinilor rulate pe care le prezentăm pentru vânzare, tocmai de aceea suntem convinşi că nu va fi uşor de deosebit o maşină nouă de cele rulate expuse”, arată Adina Prună, directorul de Vânzări ATP Motors.

Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor auto rulate Mercedes-Benz, noua locaţie oferă toate serviciile post vânzare: de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb și accesorii Mercedes-Benz. Toate serviciile ATP Motors sunt de înaltă calitate.

deschidere-atp-motors-cluj (4) (1).jpg

Mercedes-Benz Certified presupune un set de beneficii la care clienţii nostri au acces atunci când achiziţionează un auto rulat din reprezentanţă. Câteva din acestea: garanţie europeană 12 luni, servicii de mobilitate, rulaj verificat și garantat, istoric cunoscut şi certificat, posibilitatea de a efectua test-drive înainte de a lua decizia de achiziţie, finanţare asigurată, 10 zile posibilitate de schimbare. Sunt auto rulate fin, la preţuri accesibile, cu o vechime începând de la 3 sau 6 luni şi până în 6.000 km, respectiv maximum 6 ani și un rulaj de cel mult 150.000 km”, spune Adina Prună, directorul de Vânzări ATP Motors.

Din ianuarie 2008 ATP Motors este dealer autorizat în reţeaua Mercedes-Benz din România. ATP Motors activează pe piaţa de profil din regiunea de nord-vest a ţării prin 3 centre auto autorizate: în Baia Mare, în Oradea şi în Bistriţa. Noi oportunităţi se deschid acum prin extinderea centrului auto din Sânnicoară, judeţul Cluj. Regăsiţi noul centrul Mercedes-Benz în imediata vecinătate a reprezentanţei  Opel din Calea Clujului nr. 4B pe care, de asemenea, ATP Motors o deţine.

deschidere-atp-motors-cluj (1).jpg

ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, se află într-un continuu proces de dezvoltare şi de adaptare la nevoile pieţei auto. Am pornit acum mai bine de zece ani cu un un singur brand, iar în 2019 avem opt mărci în portofoliu. Extinderea afacerii în parteneriat cu Mercedes-Benz Romania consolidează poziția ATP Motors de jucător important pe piaţa auto. Prin deschiderea centrului Mercedes-Benz în județul Cluj, suntem şi mai accesibili clienților din regiunea în care activăm. Urmărim să oferim în continuare servicii de calitate, aşa cum ATP Motors şi-a obişnuit deja clienţii”, declară Mircea Cirț, preşedinte & CEO ATP Exodus Group.

Pentru mai multe detalii puteţi vizita autorulatefin.ro, unde este disponibil si regulamentul campaniei de lansare.

deschidere-atp-motors-cluj (3).jpg

ATP Exodus Group are structurat businessul în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit. Aşadar, în prezent activează în trei sectoare principale: dealership auto, piese pentru camioane, transport şi servicii de expediere de mărfuri. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. Ca şi centru de vânzări şi service auto, aici găsiţi: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, pachete de service și garanții, vânzări de piese și accesorii: atp-motors.com.

Comentarii Facebook