Miercuri 24 Aprilie

FlixBus a intrat în România. Autocarele VERZI, dotate ca la carte, leagă România de Europa la prețuri mici - VIDEO

 

Autocarele FlixBus vor funcționa și în România în urma unui parteneriat cu ALIS Group. În primă fază 10 autocare de ultimă generație, dotate la standarde din Vest, vor lega Transilvania de Europa. 

 

Autocarele vor porni al drum din 22 iunie, fiind prezentate la Cluj-Napoca în cursul zilei de marți, 13 iunie. Acestea sunt fie cu un rulaj extrem de mic sau chiar noi, dotate cu Wifi, prize și USB chiar lângă scaune, spații mai mari pentru picioare, toaletă în autocar și televizor. Noutatea este standardul ridicat, cu care se laudă cei de la FlixBus și care este respectat indiferent de partenerul cu care lucrează. 

 

Noutatea este începerea colaborării dintre Alis Holiday și FlixBus. Lansarea serviciului de smartbus în România, serviciu care oferă cetățenilor români posibilitatea de a călători în toată Europa la tarife decente, în condiții mai mult decât decente.

 

Noi facem transport în numele FlixBus, iar liniile de transport sunt ale lor. Noi suntem contractați ca și transportatori, iar ei ne comandă transportul pe care îl vom face în numele lor. Ei fac vânzarea. 

 

Liniile momentane sunt Timișoara - Arad - Viena, Sibiu - Alba - Cluj - Oradea - Viena, Târgu Mureș - Budapesta, Miercurea Ciuc - Târgu Mureș - Cluj - Viena și Baia Mare - Budapesta. Momentan avem aceste linii care acoperă Transilvania, urmând să lansăm și o linie de pe București, care va merge spre Brașov - Sibiu - Deva și va ieșit din țară. 

 

Liniile de Baia Mare se vor prelungi în Suceava, partea de Târgu Mureș va merge la Iași, se va merge și la Galați - Brăila și vom încerca să acoperim întreaga țară. 

 

Autocarele sunt de ultimă generație, minim Euro 5 sau Euro 6. Autocarul din spatele meu este nou (autocarul prezentat în video mai jos). Are minim 5.000 de km la bord, cât a fost transportat de la achiziție și până la noi. Sunt autocare cu dotări de ultimă generație care oferă Wifi permanent și gratuit, încărcătoare, spațiu foarte generos și bagaje gratuite”, a spus Florin Crișan, directorul general Alis Holiday Group, partenerul Flixbus. 

 

Cele cinci trasee vor fi deservite de 10 autocare. 



 

Laszlo Arany, coordonatorul Flixbus Romania, a vorbit despre schimbările pe care le va aduce compania o dată cu venirea în România.




Comentarii Facebook