Fiul lui Donald Trump interesat de un proiect imobiliar de amploare din Cluj. Va fi adus la Cluj de un om de afaceri: Aranjăm acum detaliile


Fiul fostului președinte american, Eric Trump, ar putea investi în complexul imobiliar Transilvania Smart City din Cluj, conform unui anunț făcut de omul de afaceri american Onisim Dorneanu.

Omul de afaceri american, cu origini românești, pregătește lansarea unui fond de investiții cu un disponibil de 350 de milioane de dolari destinat firmelor românești din sectorul imobiliar.

Acesta este în discuții cu Eric Trump, fiul fostului președinte al Statelor Unite, pe care dorește să-l convingă să investească la Cluj, în  complexul imobiliar Transilvania Smart City din Cluj.

Onisim Dorneanu spune că deține mai multe camere și apartamente de tip hotelier în Trump Hotel și spații în Trump Tower Chicago. Mai mult, este în negocieri să cumpere un pachet de apartamente și în Trump Tower din New York, iar acest lucru l-a adus în apropierea familiei Trump.

Eric Trump vrea prima dată să vină să vadă. Este posibil să fie partener la proiectul Smart City din Cluj, dar acum lucrăm la detalii”, a declarat omul de afaceri.

Transilvania Smart City va avea 10.000 de apartamente, un mall, școli, supermarketuri, un hotel și un aparthotel, spații de birouri, parcuri și săli de conferință. Proiectul este dezvoltat de un grup de investitori printre care Adrian Alexandrov (partenerul Elenei Udrea) și dezvoltatorul imobiliar clujean Ștefan Berciu.

e7b2fdab77163063588a72f45951c3a7.jpg

Onisim Dorneanu va lansa fondul de investiții Atlantic Partners Investment Fund în 1 octombrie, unde îl are ca partener pe clujeanul Avram Gal, liderul ALDE Diaspora și președintele asociației religioase New Life International Evangelical Association din Câmpia Turzii, scrie profit.ro.

trump-dorneanu.jpg
Foto: Onisim Dorneanu și Eric Trump

Comentarii Facebook