Ești antreprenor și îți ajuți comunitatea? METRO te răsplătește cu premii în valoare totală de 70.000 de lei! (P)



METRO Cash & Carry România pornește din nou în căutarea antreprenorilor care contribuie la bunăstarea comunității, prin cea de-a doua ediție a competiției METRO - Starurile Comunității. Concursul premiază afacerile mici și mijlocii care își împart succesul cu membrii comunității din care fac parte. Dacă te potrivești profilului, te invităm să te înscrii în competiție, urmând pașii de mai jos:

Pasul 1 - Înscrie-te!


Dacă ești antreprenor și îți ajuți comunitatea, înscrie-ți povestea pe www.metro.ro/starurile-comunitatii până în data de 23 iulie 2015. Povestește despre acțiunile tale sociale, umanitare, culturale, educaționale sau de mediu printr-o descriere care să reflecte angajamentul tău și adaugă fotografii sau materiale video pentru a strânge cât mai multe voturi din partea publicului.

Pasul 2 - Încurajează membrii comunității să te voteze


De ce e important să aduni voturile publicului? Pentru că cele mai votate 10 companii intră în finala competiției, ele fiind ulterior validate pe teren și evaluate.

Pasul 3 - Validarea pe teren și evaluarea celor 10 finaliști


Proiectele ajunse în această etapă vor fi validate de către experții de la Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și evaluate de către un juriu specializat.

Pasul 4 - Premiile


Finaliștii vor câștiga premii în valoare totală de 70.000 de lei, în funcție de punctajul oferit de juriu, pe baza criteriilor din regulament. Astfel, premiul I constă în 30.000 de lei, premiul II - 20.000 de lei și premiul III - 15.000 de lei. În plus, ceilalți șapte finaliști vor fi recompensați cu vouchere de cumpărături în magazinele METRO Cash & Carry România, în valoare totală de 5.000 de lei.

Alătură-te competiției METRO – Starurile Comunității și proiectele tale sociale, umanitare, culturale, educaționale sau ecologice pot fi câștigătoare!

 

 

 

 

Comentarii Facebook