E.ON Gaz inaugurează un Business Service Center la Cluj-Napoca și angajează 600 de oameni

 

E.ON România inaugurează la Cluj-Napoca, marţi, 8 ianuarie, Centrul de Servicii Suport Afaceri al Grupului E.ON.

 

Centrul va funcționa în cadrul Amera Tower, etajul IX, pe Calea Baciului, nr.2 - 4, iar la inaugurare vor fi prezenți oficialii de rang inalt E.ON, reprezentanții Guvernului României şi ai autorităţilor publice locale.

 

Business Service Center va furniza în special servicii de contabilitate pentru toate companiile Grupului E.ON. Alt asemenea Business Service Center specializat in Resurse Umane se va infiinta la Berlin.

 

Aceste Business Service Centers vor avea in total cca. 1.100 de angajati. In urma unei analize cuprinzatoare, E.ON are in vedere doua locatii pentru infiintarea acestor centre: Berlin si Cluj-Napoca. 

 

Berlinul ofera o infrastructura excelenta, in timp ce Cluj-Napoca, un renumit oras universitar, cu o buna infrastructura, ofera avantajul costurilor operationale reduse. In ambele orase exista deja centre de servicii similare, operate de alte companii importante. Conform propunerii prezentate, centrul din Berlin va avea cca. 500 de angajati, pozitii de specialisti pentru servicii de Resurse Umane, in timp ce in Cluj-Napoca ar urma sa lucreze cca. 600 de angajati, mai ales in contabilitate.

 

Ne bucuram sa anuntam ca Grupul E.ON ia in considerare Romania ca locatie pentru un Business Service Center, mai exact, orasul Cluj-Napoca. Acest centru va oferi in special servicii de contabilitate, insa va avea si rolul de a oferi suport pentru activitatile de Resurse Umane. Prin infiintarea acestui centru se are in vedere crearea a cca. 600 de locuri de munca. Însa, acest lucru depinde si de capacitatea E.ON de a asigura conditii de angajare competitive in negocierile cu reprezentantii angajatilor, ce urmeaza sa aiba loc”, a declarat Frank Hajdinjak, CEO al E.ON Romania.

 

În unitatile de conducere, unitatile operative si de suport ale companiilor Grupului E.ON vor continua sa lucreze in domeniile Resurse Umane si Contabilitate cca. 1.400 de angajati. Acestia vor asigura o interfata intre unitatile respective si Business Service Center la nivel de Grup.

Comentarii Facebook