Dorin Bob, milionarul care a făcut ”Blocul cu aripi”, va fi executat de 11 milioane de lei. Averea scade peste noapte


Milionarul Bob Dorin va fi obligat de Curtea de Apel Cluj să achite 11 milioane de lei unor firme controlare direct și indirect de Michael Chezan, omul care a ridicat și abandonat apoi proiectul Tower, de pe Calea Florești.

Cei doi s-au asociat pentru a revitaliza acest proiect din Mănăștur, iar Dorin Bob s-a angajat că îi va despăgubi cu apartamente pe clujenii care au fost lăsați cu ochii în soare de Chezan. Acesta a luat banii de la mulți oameni și nu a mai terminat blocurile de mai bine de 15 ani. Cele două părți nu s-au mai înțeles și s-a ajuns la proces. 

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj îl obligă pe Bob Dorin, în nume propriu, dar și firmele acestuia să achite peste 11 milioane de lei, scrie Foaia Transilvană.

Atfel, Dorin Bob va achita reclamantei Carpathia (Asociatul 2) suma de 6.148.339,10 lei cu titlu de daune moratorii constând în penalităţi contractuale; reclamantei Carpathia (Asociatul 2) suma de 5.000.000 lei, cu titlu de daune compensatorii.

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel a fost de a menține decizia prin care Bob este executat cu 11 milioane de lei.

Comentarii Facebook