Descoperă Bosch Cluj! Bosch te invită la Ziua Recrutării în 13 Aprilie


Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, care se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj, şi celor care vor să interacţioneze cu tehnologia automotive. Astfel, persoanele interesate pot participa la evenimentul organizat în data de 13 aprilie, la campusul fabricii Bosch din Jucu, judeţul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort.

În cadrul Zilei Recrutării din 13 aprilie, Bosch organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de material și tehnicieni mentenanță. 

Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni și joi. 

De asemenea, fabrica Bosch din Cluj contiună extinderea portofoliului de produse și a proiectelor de Industrie 4.0, astfel deschide poziții pentru ingineri de planificare producție, responsabili pentru gestionarea lansării proiectelor, precum și programatori de PLC (Echipamente automate de comanda si control) și programator C#.

În plus, Bosch își mărește echipa de specialiști pentru instruirea celor peste 80 de elevi înscriși în prezent programul Școala Duală Bosch, deschis în anul 2013. 

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi accesate pe site-ul companiei, www.bosch-career.ro.

Vino la „Descoperă Bosch Cluj – Ziua recrutării” în 13 aprilie 2019! Este un eveniment dedicat tuturor celor interesati să afle mai multe despre activitatea companiei și să lucreze în producție, în cadrul fabricii Bosch din Cluj, Jucu.

Pentru a participa la eveniment, este necesar să te înscrii la numărul de telefon: 021 204 88 00 pâna în data de 10 aprilie 2019. Înscrierile sunt posibile doar la acest număr, disponibil de Luni-Vineri în intervalul 10:00 - 18:00. 

CE SE VA ÎNTÂMPLA LA ZIUA RECRUTĂRII?

* Prezentarea companiei Bosch 

* Tur de fabrică

* Interviuri pe loc

DE CE SĂ PARTICIPI?

* Vei afla care sunt oportunitățile de muncă și beneficiile oferite, printre care: salariu atractiv, tichete de masă, abonamente de sănătate, sporuri salariale, bonus de flux continuu (valoare fixă, pentru program în 4 schimburi), transport asigurat, cantină în incinta fabricii cu prețuri subvenționate, mediu de lucru curat și modern și bonus anual de performanță.

* Vei putea aplica direct pentru poziția care te interesează: 

• Operatori asamblare finală

• Operatori specializați în procese automatizate

• Operatori roboți industriali

• Operatori calitate

• Gestionari și distribuitori de materiale

• Tehnicieni mentenanță

INFORMAȚII UTILE

* Transportul dus-întors va fi asigurat de către Bosch. După înscriere vei afla ora programată pentru transport.