Curs Manager Proiect in Cluj Napoca - 710 lei. Reducere 45%! (P)


Asociatia Smart Projects va invita sa participati la cursul de Manager de Proiect, acreditat de catre CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii) in judetul Cluj.

Costul cursului este de doar 710 RON de persoana, fiind redus cu 45%.

Bonus 10% (639 RON) reducere pentru minim 2 persoane din cadrul aceleiasi COMPANII; Membrii ONG-urilor; Pentru tinerii de pana in 25 de ani (inclusiv); Pentru persoanele de peste 45 de ani.

Asociatia Smart Projects are experienta de peste 5 ani in elaborarea si implementare proiectelor, in special a celor finantate din fonduri structurale. Trainerii Asociatiei Smart Projects au experienta efectiva in implementarea proiectelor, detinand astfel abilitatile necesare pentru a va face cunoscute exemple concrete de studii de caz si situatii pe care le-ati putea intampina in gestionarea unui proiect, pentru a stii astfel cum sa le faceti fata.

 

Formular inscriere: http://smartprojects.org/formular-inscriere

 

Principalele tematici abordate in cadrul cursului Manager Proiect, corelate cu principalele competente si abilitati dobandite ce vor fi dobandite conform codului COR, sunt:
- Etapele de viata ale unui proiect – project cycle management;
- Identificarea corecta a unei situatii defavorabile/problem, care poate fi transformata intr-un proiect fezabil si finantabil prin intermediul unui program operational;
- Stabilirea corecta a scopului si obiectivelor poirectului, pentru a le putea gestiona ulterior pe parcursul implementarii proiectului;
- Elaborare corecta a graficului de activitati al proiectului si corelarea acestuia cu resursele umane si financiare allocate proiectului;
- Documentatie si formularistica necesare pentru obtinerea finantarii pentru proiect;
- Echipa de proiect – roluri si responsabilitati;
- Managerul de proiect – cerinte, atributii, responsabilitati, comportamente;
- Managementul financiar al proiectului – elaborarea si asigurarea cash-flow-ului proiectului;
- Managementul rezultatelor si al indicatorilor proiectului;
- Managementul contractual;

PERIOADA DERULARE CURS

- 31 - 25 martie 2012, de la 10:00 la 16:00;
- 31 martie - 1 aprilie 2012, de la 10:00 la 16:00;
- 3 aprilie 2012 orele 16:00, examen de certificare CNFPA (durata maxima 1-2 ore).

Cursul va avea loc in Cluj-Napoca, Piata Stefan cel Mare, nr. 4, et.1, cam.122 (http://smartprojects.org/contact/smart-projects-cluj)

Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la:

-0727 723 151, Claudia Neculae, Claudia.neculae@gmail.com ;
-0745 307 405, Sima George, sima.george@gmail.com;

Formular inscriere: http://smartprojects.org/formular-inscriere

TRAINER-ul este –Mircea Mihestean (http://smartprojects.org/mircea-mihestean.html)

Misiunea Asociatiei Smart Projects este de a promova activitatile de formare profesionala, consiliere, mentoring, precum si cele din domeniul IT-ului si protectiei mediului!

 

De la infiintarea sa in septembrie 2007, Asociatia "Smart Projects" a derulat o serie de proiecte pentru in diferite domenii de activitate, care au reusit sa aduca valoare adaugata si beneficii vizibile in randul grupurilor tinta vizate.

Comentarii Facebook