Sambata 23 Ianuarie

Cum arată Windows 9? Au apărut primele imagini

 

Noul Windows are numele de cod ”Threshold” și ar putea fi prezentat anul acesta, iar Microsoft va aduce înapoi meniul Start

 

Mulți utilizatori s-au plâns de lipsa meniului Start, după lansarea Windows 8, iar Microsoft se pare că va îndrepta acest lucru în Windows 9, scrie The Verge. 

 

După cum se vede în imaginea de mai sus, „Threshold“ are un meniu Start, creat după interfața Modern UI. Ai comenzi rapide pentru mail, pentru cameră și jocuri sau pentru multimedia. De asemenea, ai informații despre Health&Fitness, sincronizate cu Healthvault, și informații despre vreme.

 

Deocamdată, această versiune nu se numește Windows 9, ci Windows 8.1 Pro, dar e puțin probabil să treacă acest nume. Revenind la meniul Start, acesta va fi un fel de prelungire a ecranului obișnuit din Modern UI în interfața clasică de Windows. Astfel, Microsoft face tranziția mai ușoară între cele două medii, primul aducând informații pe live tiles, cel de-al doilea fiind familiar vechilor utilizatori de Windows. Citeste mai mult pe playtech.ro.

.

Comentarii Facebook