Cum arată noul Duster, care va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt - FOTO

 

Noul Duster va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a suferit modificări atât la exterior, cât și în interior.

 

Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelaşi preţ: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie, o reală evoluţie la nivelul calităţii percepute, un design nou şi o modularitate îmbunătăţită”,  a declarat Rafaël Treguer, director de marcă Dacia.

 

Spațiul interior al noului model este sporit, iar volum de încărcare al portbagajului care poate atinge 475 litri (în funcţie de versiune). De asemenea pot fi transportate obiecte de până la 2,7 metri lungime, cu bancheta spate rabatată. Spaţiile de depozitare disponibile la interior au un volum de până la 3,3 litri.

 

Modelul are un nou motor pe benzină, de 125 CP, cu un consum de carburant de 6 litri/100 km şi emisii reduse de CO2.

 

Dacia este marca auto cu cea mai mare creştere din Europa - plus 18% în primul semestru 2013 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut – şi aceasta în contextul unei evoluţii puţin favorabile a pieţei. Noul Duster completează o gamă complet înnoită, cea mai tânără din Europa şi din bazinul mediteranean”, a mai spus oficialul Dacia într-un comunicat de presă

 

Primul Duster a fost lansat în 2010.

Comentarii Facebook