Crezi că ești bun la pariuri sportive?



Ești microbist, fin cunoscător al sportului rege și știi tot ce mișcă în fotbal, iar asta te face să crezi că ești bun la pariuri sportive?


Haideți să ne gândim la jurnaliștii sportivi din întreaga lume. Fiecare își cunoaște liga de care se ocupă foarte bine și are în spate un volum de informații greu de egalat. Cu toate acestea, dacă ne uităm peste rezultatele tipsterilor care furnizează ponturi pentru diversele portaluri de știri sportive și analizăm evidența ponturilor oferite de aceștia, vom descoperi că bilanțul lor nu este pozitiv.

Când spun acest lucru mă refer la peste 99% dintre cazuri, pentru că desigur, excepții pot exista. Dacă te gândești că această concluzie este una subiectivă și nefondată, te invit să cauți mai multe informații pe acest subiect. Numeroase portaluri de anvergură au publicat statisticile aferente tipsterilor din țările lor, iar cifrele sunt de-a dreptul alarmante.

Nici ambasadorii sau colaboratorii caselor de pariuri nu se pot mândri cu istoricul predicțiilor oferite. Aceștia sunt buni atunci când vine vorba de marketing și dau bine pe ecran atunci când oferă sfaturi și ponturi la pariuri sportive, însă în ceea ce privește performanțele ponturilor lor, situația nu este una deloc roz.

Atenție la detalii

 



La plăcinte înainte, la război înapoi – acesta pare să fie sloganul care descrie cel mai bine politica pusă în practică de anumite case de pariuri.

Atunci când ambasadorii lor de imagine oferă un pronostic reușit, se reped în a afișa acest fapt în cât mai multe locuri cu putință, însă nu vorbesc niciodată despre clasamentul general al respectivului tipster. Același lucru se întâmplă și în cazul ofertelor promoționale. Dacă toți utilizatorii ar citi cu atenție termenii și condițiile aferente promoțiilor, puțini dintre aceștia ar mai opta pentru revendicarea bonusurilor.


De curând am răsfoit un articol care îi alerta pe pariori cu privire la anumite aspecte pe care ar trebui să le cunoască înainte de a-și deschide un cont nou la o anumită agenție, care oferea un pariu gratuit ca și pachet de bun-venit. Spre deosebire de celelalte site-uri de profil, acolo am găsit și câteva critici, nu numai laude vis-a-vis de respectivul operator. Dacă te interesează să afli mai multe detalii, poți citi articolul aici: https://pariurix.com/vrei-sa-pariezi-la-sportingbet-citeste-cu-mare-atentie-aici.html.

Evidența

Dacă ai prins o serie de 5, 10, 15 sau 20 de pariuri câștigătoare, nu înseamnă neapărat că ești bun la pariuri sportive. Ține o evidență a pariurilor tale, și când ajungi la biletul cu numărul 1000, poți trage niște concluzii. Pe un eșantion mai mic, rezultatele nu sunt atât de relevante, pentru că norocul și ghinionul joacă un rol extrem de important în economia băncii, pe termen scurt.

Foarte mulți pariori se lasă luați de val, și atunci când încep o serie bună, deseori încep să joace sume mai mari, fiind sub efectul sentimentului de invincibilitate. Diferența între un parior talentat și un parior profesionist se face în momentele grele, atunci când presiunea psihologică apasă pe umerii acestuia.

Recuperarea pierderilor reprezintă punctul de poticnire pentru majoritatea pasionaților de jocuri de noroc. Testează-ți valoarea, disciplina și autocontrolul jucând mize mici, până când ești sigur de ce ești în stare. Dacă te urci pe cai mari fără să fii în stare să gestionezi situația, este foarte posibil să te trezești după o căzătură zdravănă!

Comentarii Facebook