Coral a fost desemnata cea mai buna companie in Elvetia în cadrul Summitului Liderilor de Afaceri din Europa


Compania de deratizare, dezinfecție și dezinsecție Coral, care se ocupă și de dezinsecția orașului Cluj-Napoca, a fost premiată în cadrul Summitului Liderilor de Afaceri, de la Montreux (Elvetia), din data de 01 iulie.

Summitul a fost organizat de Europe Business Assembly (EBA, Oxford, Marea Britanie) și a reunit lideri ai camerelor de comerț, diplomați, oameni de afaceri, finanțatori, asociații de afaceri, uniuni de afaceri și sindicate profesionale din peste 30 de tări.

In cadrul somptuoasei ceremonii, companiei Coral Impex, i-au fost decernate premii de prestigiu international in sfera calitatii si a managementului. Firmei Coral Impex i-a fost decernat Premiul International "Best Enterprise" (Cea mai buna Companie), iar managerului acesteia, Dl. Alexandru Badea, in semn de recunoastere a excelentei reputatii in business, management eficient si dezvoltare constanta, i-a fost decernat titlul de "Cel mai bun Manager al Anului"”, au declarat reprezentanții companiei.

Pentru a acorda premiile, Europe Business Assembly a urmărit criterii precum atragerea de investitii, tehnologii moderne, calitate, personal, si pentru metodele de management profesional si modern, rezultatele acestora fiind prezentate la Montreux, Elvetia, in timpul Summitului Liderilor de Afaceri.

Comentarii Facebook