Consilierii judeteni din Cluj trebuie sa imparta lunar 200 de litri de benzina si un autoturism Dawoo Nubira pentru deplasarile in teritoriu


Consilierii judeteni Cluj trebuie sa imparta lunar 200 de litri de benzina si un autoturism marca Daewoo Nubira pentru vizitele in teritoriu. Decizia a fost luata miercuri in cadrul sedintei Consiliului Judetean si se va aplica din urmatoarea luna. Astfel, fiecarui consilier ii vor reveni pe luna 5,8 litride benzina, suficienti pentru a ajunge pana la Turda.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise a declarat ca a propus reducerea cantitatii de carburanti alocata coonsilierilor ca urmare a numarului mare de cereri de deplasare in teritoriu. Tise a spus ca la un calcul simplu, necesarul lunar ar fi de 800 de litri de benzina, lucru "imposibil acum pentru ca banii sunt cum sunt. Cererea este mare, dar daca s-ar intelege si consilierii intre ei poate s-ar fi putut rezolva altfel".

Consilierii judeteni au solicitat intocmirea unui program pentru impartirea autoturismului, care a fost aprobat. Exista mari sanse ca acestia sa nu se intelegea, fiind vorba de o singura masina si de un singur sofer, si alesii judetului sa nu poata ajunge la comisiile tehnice in care sunt convocati si la vizitele din teritoriu.

Consilierul PDL Liviu Turdean a declarat ca decizia de a imparti masina si de a reduce consumul de benzina ii incurca si ca banii pentru carburant ar trebui sa vina de la partidele reprezentate in forul judetean.

?

Liviu Medrea (PSD) a fost mai transant si a declarat ca in calitate de consilieri pot folosi orice masina din dotarea Consiliului Judetean fara nici un fel de restrictie si a cerut aplicarea regulamentului dupa care functioneaza Consiliul Judetean Cluj.

Comentarii Facebook