Cluj: Anunțul de vânzare a unui apartament la preț de vilă a stârnit un scandal monstru: ”Living + bucătărie nu e o cameră în plus!”


Un clujean vinde un apartament la preț de vilă la marginea orașului, iar în descriere a trecut ”trei camere”. De aici a pornit o discuție savuroasă. Prețul apartamentului situat într-o zonă bună a fost un alt motiv de circ.

De menționat că apartamentul a fost amenajat cu mult bun gust, dar cu 244.000 de euro (3.200 euro / mp) sunt case de vânzare la periferia Clujului.

Vand apartament deosebit cu 3 camere în ansamblul Grand Park Residence.

!! Comision 0 !!

Imobilul se vinde complet finisat, mobilat si utilat cu masina de spalat vase, cuptoare si frigider incorporabile, AC, masina de spalat rufe, 3xTV smart , jaluzele electrice, etc.

Suprafata 76 mp utili + terasa 40 mp.

Apartamentul e situat la parter si este compus din:

 - 2 dormitoare 

 - 1 baie

 - hol

 - living + bucatarie ( open space)

-terasa 40mp

 Pret: 244 000 Euro”, se arată în anunț.

Dezbaterea a pornit de la faptul că apartamentul nu are trei camere și continuat cu jigniri. 

- ”E frumos apartamentul, prețurile in general sunt exorbitante în Cluj. O singura mențiune, e apartament cu doua dormitoare și living cu Bucătărie și nu cu trei camere”.

- ”Deci living ul nu e camera e hol? Camera este o încăpere fie ea dormitor, fie living. Nu mai faceți confuzie între camera și dormitor. Concluzia da, acest apartament este cu 3 camere!”.

- ”De-ar fi separată bucătăria de living, as fi de acord. Așa e practic o bucatarie cu canapea. Arată minunat conceptul, dar e pentru fani glovo/tazz. Daca gatesti un curry acolo, iti trazne canapeaua aia pana la anu’ nou”.

- ”Dacă chiar îți este dor de vremurile comuniste poți să-ți faci separare între bucătărie și living, ca sa poți sa-ti gătești liniștita zacusca. Ce vreau eu sa zic ca, dacă voi toți ați fi avut la vânzare acest tip de apartament, la fel ați fii zis, că sunt tot 3 camere, dar așa comentăm pe Facebook și buzunarul e tot gol din păcate”.

- ”Oh nuuu, m-ai prins, sunt o baba comunista! Cât tupeu, sa te aștepți sa ai o bucătărie în alt scop decat decorativ”.

- ”Nu știu pe ce planetă trăiți unii dar femeile mai si gătesc în ziua de azi. Sau dacă ești o femeie care gătește, ești din epoca comunistă? Nu știam... Și da, din poze reiese faptul că se vinde apartament cu 2 camere și "o bucătărie mai mare" cu coltar și tv”.

- ”Mă voi interesa la bancă dacă voi putea lua un credit care să poată fi continuat de strănepoți și am să vă contactez. Mulțumesc!”.

- ”Intereseaza-te repede ca mai pune o canapea in terasa si imediat are 4 camere si nu iti mai permiti”.

Foto: Facebook / Chirie CLUJ-NAPOCA

Comentarii Facebook