Chartere Cluj - Tunisia din 24 aprilie. În 2013, au fost suplimentate zborurile pentru turiștii români - VIDEO

 

Turiștii care vor să petreacă o vacanță de neuitat în Tunisia vor avea la dispoziție în acest an zboruri charter de pe patru aeroporturi din România: Cluj, București, Timișoara și Sibiu.

 

Anul trecut am avut numai 2 aeroporturi de pe care au zburat chartere: Cluj și București. Acum, pentru acest an avem 4 aeroporturi: Cluj, București, Timișoara și Sibiu. Ne așteptăm ca în acest an 15.000 de români să viziteze Tunisia. Pentru anul următor ne vom aștepta la minim 25.000 de turiști, iar, peste cinci ani, obiectivul nostu va fi de 50.000 de turiști”, a explicat Leith ben Zakour, directorul Oficiului Național de Turism al Tunisiei pentru țările România și Ungaria. 

 

Leith ben Zakour a susșinut la Cluj-Napoca o conferință în care a explicat avantajele unei vacanțe în țara din nordul Africii și care este strategia statului de susținere a turismului.

 

În 2012, charterele au zburat spre Tunisia numai de la Cluj cu escală la București, dar, pentru acest an, turiștii au parte de surprize.  

 

Charterele vor începe să zboare de săptămâna viitoare, pe 24 aprilie. O să începem cu un avion combinat între Cluj și București, cu plecare Cluj - București - Tunis și retur Tunis - Cluj - București. La începutul lunii iunie vom despărți cele două avioane și vom opera direct din Cluj spre Tunis și din București către Tunis. 

 

Din 19 iunie va intra al treilea avion. Va fi combinat între Timișoara și Sibiu. Începe pe 19 iunie și va fi până la sfârșitul lunii septembrie. Se va zbura de pe patru aeroporturi. Vor fi trei curse pe săptămână și 380 de turiști pe săptămână”, a dezvăluit planul pentru acest an Souani Haithem, directorul Kartago Tours.

 

Un alt punct atractiv al acestei destinații este reprezentat de prețurile care au rămas la nivelul celor din anii trecuți. ”Prețurile vor fi de criză. Ofertele la Kartago Tours pe destinația Tunisia le-am păstrat prețurile mici. Încă Tunisia stă destul de bine raport calitate - preț, față de alte destinații. Prețurile pornesc de la 199 de euro pâmă la 1000 - 1200 de euro”, a mai spus Souani Haithem. 

 

Vezi AICI ofertele pentru Tunisia.


Comentarii Facebook