Sambata 25 Martie

Celebrul brand de cosmetice Melkior a deschis primul magazin din regiune la Iulius Mall Cluj (P)


Primul magazin Melkior din regiune a fost inaugurat de curând la parterul centrului comercial Iulius Mall Cluj, oferind o paletă largă de make-up şi produse de îngrijire.

Melkior se adresează tuturor femeilor care doresc să se simtă frumoase, propunându-le o gamă completă şi diversificată de produse de beauty profesionale. Prin articolele sale, Melkior invită femeile să fie şarmante, să se simtă confortabil în pielea lor, să seducă şi să fie unice. Şi asta pentru că la Melkior găsesc tot ce au nevoie pentru ritualul lor de înfrumuseţare. Fard de pleoape, rujuri, mascara, fond de ten, creioane dermatografe, pudră şi multe alte produse de make-up, de o înaltă calitate, sunt propunerile noii locaţii din Iulius Mall Cluj. În plus, clientele pot alege dintr-o varietate de accesorii care să le ajute să obţină un look de invidiat. Gama Melkior include şi cosmetice, de la creme de faţă, demachiant şi măşti, până la ulei pentru masaj şi sare de baie. La acestea se adaugă şi produsele pentru îngrijirea unghiilor, lacuri într-o paletă extinsă de culori, ojă semipermanentă, răşină acrilică şi ustensile profesionale, precum şi pentru păr, şampon, balsam, măşti nuanţatoare şi chiar ondulatoare, perii şi maşini de tuns.

Melkior se implică direct în toate etapele de fabricaţie, de la producţie până la vânzarea către client, asigurând astfel o atenţie deosebită fiecărui produs. Prin devotamentul său pentru frumuseţe, Melkior a convins profesioniştii în domeniu de calitatea produselor, evidenţiindu-se prin textură, culori şi rezistenţă. Astăzi, produsele Melkior sunt utilizate de importanţi stilişti, dar sunt disponibile şi clientelor care vor să aibă un machiaj perfect în fiecare zi, chiar la ele acasă.

În România, Melkior este prezent cu zece magazine, cea mai recentă inaugurare fiind în Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook