Ceasul Samsung a fost lansat. Cum arată gadgetul? - FOTO

 

Ceasul inteligent de la Samsung a lansat miercuri, la Berlin. 

 

Îţi oferă un dislay clar ca şi cristalul şi productivitate, totul într-un ambalaj frumos”, a spus CEO-ul Samsung, JK Shin.

 

Ceasul seamănă cu unul normal de mână, dar oferă posibilitatea de a vorbi la telefon, de a naviga pe internet şi de a accesa emailul.

 

Dispozitivul are un ecran AMOLED, sensibil la atingere, de 1,63 inci. Rezolutia acestui panou este de 320 x 320 de pixeli. Are o camera integrata pe catarama capabila sa imortalizeze cadre statice la o rezolutie de 1,9 megapixeli si clipuri HD 720p de maxim 10 secunde. Pentru a spori un pic calitatea partii de captura, respectiva camera integreaza un senzor BSI, capabil de auto-focus, scrie playtech.ro.

 

Puterea noului ceas crește în corelare cu un smartphone. Pe partea de compatibilitate, va fi suportat la lansare doar de Note 3 si Galaxy Note 10.1 2014. Aceasta restrictie se datoreaza faptului ca necesita cea mai recenta versiune de Jelly Bean si merge doar in tandem cu standardul Bluetooth Low Energy, prezent in noua versiune de Bluetooth - 4.0. Prin actualizari de software ulterioare la Android 4.3, ar trebui sa fie introdusa compatibilitatea cu Note 2, Galaxy S3 si Galaxy S4, pana la sfarsitul anului.

 

Pentru ecranul cu dimensiuni reduse vor fi disponibile 70 de aplicatii care sunt compatibile, inclusiv Evernote, Path, RunKeeper, MyFitnessPal, TripIt, Line, Vivino si eBay. Ca functionalitate, s-a insistat destul de mult in cadrul prezentarii pe faptul ca acest aparat trebuie privit ca un partener pentru Note 3, permitand accesul la functii precum S Voice, Find My Device sau aplicatii care tin de functia de telefon.

 

Ceasul inteligent are un procesor single core de 800 MHz, 512MB RAM, 4GB spatiu de stocare si o baterie de 315 mAh, suficientă pentru 25 de ore de autonomie. În carcasa exista si un difuzor impreuna cu doua microfoane.

 

Prețul va fi de 300 dolari in SUA li ar putea ajunge în România la 300 de euro.

 

Comentarii Facebook