Cea mai faină aplicație de taxi funcționează acum în Cluj! La Cluj Taxi ai promoții de până la 50%, iar șoferii nu pot anula cursele scurte


Aplicația Cluj TAXI face uitate toate problemele pe care le resimte un client, care vrea să folosească serviciile taximetriei clujene, care mai are unele ofuri. Până acum erau probleme cu localizarea în aplicație, cu faptul că unii șoferi refuzau cursele scurte sau că nu se putea plăti cu cardul, dar standardul a crescut. 

Taximetriștii se pot înscrie în dispeceratul Cluj TAXI cu o taxă de NUMAI 50 de lei pentru a comenzile online. 

Aplicația TAXI a fost lansată în noiembrie 2021 și a devenit rapid  numărul unu în descărcări, pentru că seriozitatea este apreciată de clujeni. Aplicația reuneste 800 de taximetriști, astfel că putem vorbi despre o adevărată forță locală, poate cea mai mare.

O altă parte bună este că pe lângă taximetriștii firmei Napoca, orice taximetrist cu atestat din Cluj-Napoca și comunele învecinate o poate utiliza, fiind recomandată pentru cursele în Zona Metropolitană a Clujului. 

Să vă explicăm de ce se schimbă modul în care se comandă taxi în Cluj-Napoca prin aplicația online de taxi

Cluj TAXI are multe promoții

Aplicația Cluj TAXI abundă în promoții pentru cei care o folosesc, iar pentru o cursă mai lungă: Cluj-Napoca - Florești sau Gilău, ori Cluj-Napoca - Aeroport sau chiar mai departe spre Apahida, până la 50% reducere la tarif este un avantaj extraordinar. Iar promoțiile sunt zilnice,  trebuie doar să consultați aplicația Cluj TAXI, pentru a le afla.

Cei care au realizat aplicația spun că seriozitatea se demonstrează zi de zi, iar promoțiile și faptul că se lucrează cu taximetriști cu experiență mare sunt garanțiile că aplicația Cluj TAXI este aici pentru a rămâne. 

Localizare excelentă + cursele scurte nu sunt refuzate de taximetriști

Localizarea și faptul că nimeni nu refuză cursele scurte sunt categoric punctele forte ale aplicației Cluj TAXI

Aplicația Cluj TAXI garantează o localizare foarte bună pe Google Maps, cu ajutorul unei tehnologii implementate de informaticienii care au lucrat la realizarea ei. Clienții sunt deja foarte mulțumiți: ”E cea mai buna, ca mă localizează perfect!”, ”Cred ca e cea mai buna din Cluj. Felicitari!!!”, ”Adio probleme. Taximetristul te găsește pe loc! Nu mai pierd timp”.

Un alt plus este faptul că aplicația nu permite refuzul curselor pe motiv că sunt scurte. Se știe că sunt sătui clienții de momentele în care trebuie să aștepte după un șofer prin aplicațiile existente, iar acesta să respingă cursa în ultimul moment. Acest lucru se întâmplă din cauza curselor scurte, dar Cluj TAXI vrea să îi servească și pe aceștia, așa că aplicația a fost  creată astfel încât refuzul din această cauză să nu fie posibil. 

Cluj TAXI va oferi reduceri în cadrul festivalurilor care vor avea loc în această vară la Cluj

Aplicația Cluj TAXI, a celor de la Napoca Taxi, va lucra cu marile festivaluri care au loc în această vară în Cluj-Napoca. Pentru a fi la curent cu ceea ce va urma, trebuie să descărcați aplicația din Google Play sau din App Store și să aflați în timp real toate surprizele, fie că este vorba despre festivalul de film, fie cel mai mare festival de muzică din vară. 

Cei care administrează aplicația nu dezvăluie toate surprizele, dar vă invită să o descăcați și să le descoperiți singuri.

Descarcă aplicația Cluj TAXI AICI.

Comentarii Facebook