Cât costă cele mai scumpe apartamente din Florești. Sunt la nivel de Cluj-Napoca: Gheorgheni sau Zorilor


În Florești, apar deja și apartamente scumpe, de lux, care fac concurență cartierelor din Cluj-Napoca. Este tot mai clar că, cel puțin, zona de lângă VIVO este considerată ca făcând parte din Cluj-Napoca, așa că nu surprind prețurile ”piperate”.

Cel mai scump apartament din Florești este un penthouse de 150 mp, care costă 185.000 de euro.

Oferim la vanzare penthouse, in Floresti, zona Parcului Poligon. Este compartimentat in 3 dormitoare cu baie proprie, dresing, birou, living cu bucatarie. Apartamentul are potential mare de amenajare, avand terasa in suprafata de 154 mp.Apartamentul se vinde semifinisat, cu loc de parcare exteriora sau garaj”, spun cei care vând, dar care nu pun fotografii pe site -urile de profil. Cu acești bani se poate cumpăra un super apartament în Zorilor, cu potențial mare de închiriere sau se poate achiziționa o casă la periferie.

Al doilea cel mai scump apartament din Florești este tot un penthouse, de 125 de metri pătrați, care costă 165.000 de euro. ”Va propunem spre vanzare apartament in zona Vivo finisat mobilat si utilat. Apartamentul este pe 2 nivele si se afla intr-un imobil tip vila cu doar 8 apartamente. Parter:- hol de intrare, 2 dormitoare, baie, living, bucatarie (open space), 2 balcoane si o debara. Mansarda: - 1 dormitor matrimonial cu baie si balcon cu copertina retractabila, o camera mare transformata in dressing si birou/biblioteca. Zona in care este apartamentul are acces rapid la mijloace de transport in comun si este in vecinatatea Vivo”, spun cei care vând. Dezavantajul este faptul că apartamentul are mansardă, nefiind un pethouse în adevăratul sens al cuvântului, ci două apartamente suprapuse, cu o scară interioară înghesuită. Pe site -urile de profil sunt mai multe altfel de locuințe scoase la vânzare, la același preț și cu aceeași structură, semn că sunt în același imobil, iar mansarda a fost folosită pentru a extinde apartamentele de la ultimul etaj.

Apartament Floresti.jpg

Între 150.000 și 165.000 de euro sunt 7 penthouse -uri scoase la vânzare, în special din zona VIVO, semn că piața apartamentelor de lux este în creștere. Acestea sunt amplasate lângă VIVO, o zonă unde s-a construit mai atent, dar care are prețuri de cartier bun din Cluj-Napoca, fiind o alegere greu de făcut, avantajul fiind pentru apartamente din Gheorgheni sau Zorilor.

O altă zonă în creștere, dar care nu are drumuri pe măsură este Valea Gârbăului: ”Este o zona cu acces facil catre punctele de interes ale orasului. La doar cateva minute gasim si statii de transport in comun, iar datorita garajului care poate sa gazduiasca doua masini, drumul de dimineata spre birou poate fi o placere datorita accesului facil inspre Centrul orasului.

Terasa apartamentului o sa te lase cu gura cascata. Aceasta este impartita in doua zone, zona acoperita unde poti sa servesti masa impreuna cu prietenii dupa ce te bucuri de Grill-ul de pe terasa si zona care nu este acoperita unde vara daca te asezi pe un sezlong, e greu sa te mai ridici.

Compartimentarea apartamentului este foarte eficienta, pe langa living-ul mare cu bucatarie, mai avem parte de doua dormitoare si o camera de birou. Totusi, apartamentul se preteaza si pentru o familie numeroasa prin transformarea in dormitor a camerei de birou”.

Apartament Garbau.jpg

Comentarii Facebook