Caravana Orange în Piața Unirii, la Cluj: Puteți testa puterea 4G și dirija o orchestră interactivă - VIDEO (P)

 

Orange a adus la Cluj-Napoca, în Piața Unirii, Caravana ”4G discovery tour”, unde clienții pasionați de gadgeturi pot testa tehnologia 4G.

 

La eveniment a participat și CEO Orange România, Jean-Francois Fallacher, care a spus că puterea 4G va schimba modul în care consumatorii vor folosi internetul.

 

Am pornit la Cluj-Napoca această caravană dedicată lumii digitale, ”4G discovery tour”, pentru a aduce beneficiile tehnologiei de ultimă generaţie cât mai aproape de clienţii noştri. Caravana are scopul de a-i familiariza pe clienţi cu beneficiile şi tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsă acoperire din ţară. Cei care ne vor vizita vor avea ocazia să descopere singuri universul lumii digitale şi cum îi ajută aceasta să facă lucruri pe care acum câţiva ani doar ni le imaginam, cum ar fi să descarce fişiere de mari dimensiuni sau să asculte muzică, rapid şi în condiţii de mobilitate”, a spus Jean-Francois Fallacher.





 

În caravana Orange din Piața Unirii pot fi testate ultimele smartphone-uri ieșite pe piață, Orange având în vânzare cea mai largă paletă de telefoane inteligente care sunt compatibile cu viteza 4G, unde viteza de transfer de date este de până la 150 Mbps.

 

 

De asemenea, în cortul din Piața Unirii sunt expuse modele de telefoane începând din anul 2000 și pînă la cele de ultimă generație. Clujenii pot testa un ecran sensitiv de ultimă generație, dar pot și să dirijeze o orchestră interactivă aflată la București.

 

Cei care vin la cortul 4G discovery tour seara, în intervalele 17:00 - 18:00 şi 19:00 - 20:00, vor avea parte de o altă experienţă inedită. Prin intermediul unui ecran, al unei camere video şi al unei aplicaţii dedicate, ei vor putea dirija de la distanţă o orchestră interactivă. În plus, au ocazia să le arate prietenilor, pe Facebook, fotografii pe care aplicaţia le realizează în timp ce ei dirijează.

 

Toţi participanţii la 4G discovery tour pot intra într-un concurs pentru a câştiga un smartphone prin tragere la sorţi.

 

 

Orange este, acum, capabilă să asigure servicii de internet mai rapide, a doua generaţie de 4G, care este 4G plus, care combină două canale de 4G oferind viteze de până la 300 de Mbps. România este a doua ţară din Europa de Est unde se întâmplă acest lucru”, a mai spus Jean-Francois Fallacher.

 

Orange a lansat serviciile 4G la Cluj-Napoca în 7 aprilie, acoperind 98,5 la sută din populaţia municipiului. În țară, acoperirea 4G oferită de Orange este de peste 46 la sută din populaţia totală şi 73 la sută din populaţia urbană, în peste 1.000 de localităţi.   

 

Caravana Orange rămâne la Cluj-Napoca până în 18 mai, iar apoi va poposi la Timişoara, Iaşi, Braşov, Bucureşti, dar şi pe litoral.

 

Comentarii Facebook