Calculatoare ASUS de astazi in Iulius Mall, la Intend Computer FOTO (P)


Intend Computers a redeschis vineri, 15 iunie, magazinul din Iulius Mall. La eveniment au fost prezenti reprezentantii companiei ASUS, cei cu care Intend Computer au o colaborare mai veche.

Magazinul se bazeaza pe ideea de concept store, unde exista o gama variata de produse si oameni specializati care vin in intampinarea clientilor cu idei si sfaturi practice.

Gama de laptopuri pe care le puteti gasi la Intend Computers variaza in functie de caracteristici si nevoi. Astfel, din gama laptopurilor ieftine preturile incep de la 1199 RON. Pentru cei care au nevoie de un laptop ultraportabil, Zenbook-urile sunt cele mai bune solutii. Acestea sunt inspirate din filozofia Zen.

Pasionatii de multimedia si jocuri pot alege dintre latopuri multimedia cu subwoofer inclus sau laptopuri 3D cu ochelari inclusi in pachet.

De asemenea, in Concept Store mai gasiti tablete, nootbook-uri, placi de baza, retelistica si monitoare. Ofertele de redeschidere sunt in limita stocului disponbil, dar vor fi in permanenta promotii.

"ASUS, o echipa de peste 3500 de ingineri, dezvolta produse inovatoare care se diferentiaza de cele ce exista pe piata. Pentru a putea sa le aducem la cunostiinta potentialilor clienti beneficiile produselor ASUS, am dus colaborarea cu INTEND COMPUTER la urmatorul nivel, considerand ca experienta capatata de-a lungul celor 20 de ani de activitate poate fi folosita pentru evidentierea acestor diferentiatori. Un laptop sau o tableta reprezinta o investitie semnificativa pentru omul de rand, de aceea este nevoie de consiliere pentru a putea face cea mai buna achizitie. Un concept store presupune o gama variata de produse si oameni specializati care pot ajuta la identificarea produsului potrivit pentru fiecare categorie de clienti", a declarat Iova Dinel, channel sales manager ASUS.

"Colaboram cu ASUS de mai multi ani si in aceasta idee am venit cu acest concept store pentru a putea promova produsele ASUS catre clientii nostri", a declarat Morar Doru, directorul general si patronul companiei Intend Computer.

Compania si-a inceput activitatea in 1 Martie 1992, avand ca obiect principal de activitate servicii in domeniul echipamentelor de tehnica de calcul si electronice. Din anul 1998, obiectul principal de activitate devine comercializarea de componente pentru calculatoare personale si de asemenea asamblarea si comercializarea sistemelor complete in orice configuratie.

Din anul 2000 activitatea companiei se extinde, devenind unul din principalii distribuitori zonali de componente pentru calculatoare, venind astfel in sprijinul firmelor care asambleaza sisteme sau vand componente PC prin magazinele proprii. In acelasi timp ne adresam direct persoanelor fizice prin intermediul magazinelor proprii si al magazinului virtual, bucurandu-se, pe acest segment tinta, de cea mai mare notorietate in Transilvania.

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook